skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Cocko - jaky?
-> Syny: dakujem možno bude euro 170

-> spartra: Ja mam tu Blue Einhell 190 a zda se byt v pohode :) Sice to nemuzu s nicim porovnat, ale ja sem spokojenej :)
nu chlapci ,jestli budu muset koupit co2
oko padlo na tento stroj
shopnaradice.cz/shop?k=2 190D je cca o 500kč dražší než 170
nějaké poznatky bude na domácí lepení, jinak máme klasickej trandák a invertor.
pak může li mě někdo vysvětlit rozdíly mezi blue a euro? díky
oko padlo na tento stroj
shopnaradice.cz/shop?k=2 190D je cca o 500kč dražší než 170
nějaké poznatky bude na domácí lepení, jinak máme klasickej trandák a invertor.
pak může li mě někdo vysvětlit rozdíly mezi blue a euro? díky
Ozaj a tie samostmievacie kukly akosi k nim nemam doveru. Profesionalne su v cene niekolko 10tok tisic a tie lacne su onicom, sice sa s tym vela nehram ale zrak je mi dolezitejsi takze som siel do obycajnej akurat si este musim zohnat 12tku sklo, 11tku co som zohnal v obycajnych zeleziarstvach je malo.
Inac syny kukni na svarbazar.cz/bazar/index. php tam si precitaj clanky o kupe cocka a zvaraciek, mne to kus pomohlo pri vybere. Alebo ak si kutil tak si cocko postavis aj sam :).
Inac syny kukni na svarbazar.cz/bazar/index. php tam si precitaj clanky o kupe cocka a zvaraciek, mne to kus pomohlo pri vybere. Alebo ak si kutil tak si cocko postavis aj sam :).
ja mam powermat (slovinsko) 165. Ma to hlinikove vinutie na trafe, 160A 10% zatazovatel, ale uz som s tym zhavil riadne ked som zaplnal diery medzi zle vymeranym jeklom a rurkou na plot a ziadna tepelna poistka ma neobtazovala. Nie je to ziaden zazrak, asi nieco ako einhel 170. Ma to cievku nalezato ale problem s tym zatial nebol, stalo to 10litrov aj s 6kg flasou a 5kg cievkou. Ma to kovovy podavac s pritlacnym kolieskom a nie plieskom, cize male plus. Inac velmi jednoduche opravitelne na kolene. Ma to "pevny" bowden ale slovenski dovozcovia predavaju na to ponukaju nahradny v cene nizsej nez najlacnejsi bowden s eurokoncovkou. A ked sa mi roztavi ventil v "pistoli" tak za 500 kupim elektro a dam ho do kisne. Na take to domace varenie to staci, akurat poriadne kusy zeleza do trochu tazsie a dlhsie tavi. A spicku z ktorej ide drot ma necelych 5mm utopenu takze dalsie male plus.
A jedno velke minus: ma to 4 stupne, 55 a 65A su nepouzitelne, to len prska a obluk sa neda udrzat.. A medzi 115 a 160A nevidim ziaden rozdiel. A este dalsie male minus, je to trochu citlivejsie na prekrutenie bowdenu, potom nezvlada vysuvat rovnomerne drot.
Ale zatial som toho vela nezvaril, par jeklov, rurok, plieskov. Velku plecharinu zatial ziadnu.
Powermat 185 ma vyhodu hlavne v 6tich stupnoch prudu, takze tam u nejake to nastavovanie asi bude mat vyznam. Ale je uz o vyse 30% drahsi.
A jedno velke minus: ma to 4 stupne, 55 a 65A su nepouzitelne, to len prska a obluk sa neda udrzat.. A medzi 115 a 160A nevidim ziaden rozdiel. A este dalsie male minus, je to trochu citlivejsie na prekrutenie bowdenu, potom nezvlada vysuvat rovnomerne drot.
Ale zatial som toho vela nezvaril, par jeklov, rurok, plieskov. Velku plecharinu zatial ziadnu.
Powermat 185 ma vyhodu hlavne v 6tich stupnoch prudu, takze tam u nejake to nastavovanie asi bude mat vyznam. Ale je uz o vyse 30% drahsi.
Já teď koupil u Choboly v Plzni ňáký čínský, zatim jsem s tim moc nedělal ale spokojenost. Koukni do Dnešní nákup. Kdybys chtěl, můžeš si ho vyzkoušet, tak daleko nebydlíš

-> havlik: sak o to jde :)
-> Syny: na takové to domácí polepeníčko rozhodně

-> havlik: aha, ale to staci ne?
-> Syny: to je třeba ta co má tux
-> Max: A co to je zac? Pac o tehle slycham dost casto...
-> Max: koukám že všeobecnej problem

já mám Einhell 170 a jsem spokojen. plánuju teda výměnu bowdenu aby se nesekal drát,jinak dobrý....
má krátký kabely,ale už jsem si zvykl.
má krátký kabely,ale už jsem si zvykl.
Když se dobře seřídí tak i ten Einhell 170 poslouží dobře

-> Jakub M.: To je dobry vedet :) Diky :) Akorad bych spis potreboval neco tak kolem 10ti kalcku. Je mi jasny, ze je nejaky pomer cena/kvalita, ale prevazne mi jde o vareni auta a zase nepotrebuju nejaky extra super svarecky...
-> Syny:
dají se sehnat za příznivou cenu poloprofesionální svářečky Omicron. Já ho používám už 1/2 roku a spokojenost.. Princip je v tom, že jde o prakticky novou mašinu jen se sníženou cenou kvůli tomu, že byla někde vystavovaná a jednou-dvakrát s ní někdo cvrknul. Občas k tomu bývá i komplet(hořák, bomba, samozatmívací kukla). Mě se takhle podařilo sehnat tento: www.gamasvar.cz/1899-mig/ 4722-omi-165- za necelých 14000CZK a to právě i s výše popisovaným vybavením. Byla mi na to poskytnuta dvouletá záruka a to po kompletní kontrole potom co to přivezli z té výstavy. No a pokud se ti ceny budou zdát příliš. tak hlavně koukej na to aby to COčko mělo kovový kladky mechanizmu posuvu drátu... protože to existuje i plastový a to pak měníš jak na běžícím páse. (strejda je klempíř a to o těch kladkách je jeho zkušenost).
dají se sehnat za příznivou cenu poloprofesionální svářečky Omicron. Já ho používám už 1/2 roku a spokojenost.. Princip je v tom, že jde o prakticky novou mašinu jen se sníženou cenou kvůli tomu, že byla někde vystavovaná a jednou-dvakrát s ní někdo cvrknul. Občas k tomu bývá i komplet(hořák, bomba, samozatmívací kukla). Mě se takhle podařilo sehnat tento: www.gamasvar.cz/1899-mig/ 4722-omi-165- za necelých 14000CZK a to právě i s výše popisovaným vybavením. Byla mi na to poskytnuta dvouletá záruka a to po kompletní kontrole potom co to přivezli z té výstavy. No a pokud se ti ceny budou zdát příliš. tak hlavně koukej na to aby to COčko mělo kovový kladky mechanizmu posuvu drátu... protože to existuje i plastový a to pak měníš jak na běžícím páse. (strejda je klempíř a to o těch kladkách je jeho zkušenost).
-> Nwkt: Jo a pristaveny bude tvoje auto a budes opodal psychycky podporovat
Tak mi nekdo doporucte naky pekny co neco vydrzi a zmakne to hrave skodovacky plechy :)

Tak mi nekdo doporucte naky pekny co neco vydrzi a zmakne to hrave skodovacky plechy :)
-> Syny: Já neumim vařit(ani v kuchyni) takže ho budeš používat ty 

-> Nwkt: I polib mi taky prdel, neb jak je mi jasny, tak ty budes prvni kdo ho bude pouzivat tak mlc a doufej ze nebudu mit srac 

a skončilo to tak že dotyčnýmu všichni napsali že si koupil strašnej kšunt a dotyčnej Samanťák se nas*al 

Hledej šmudlo, už se to tu řešilo 

Tak sem ukecal nase a nejspis koupi COcko :) Chci se jen zeptat kdo jaky mate a jaky s nim mate zkusenosti, pripadne nejaky doporuceni. Diky ;)