skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
problémy s lakovaním - pls poradte
-> DJ: tak hodne stesti
on jediný lakuje.bol som unho doma a manželka mi povedala že zajtra už by mal dojst. sa s ním pojdem dohodnut.snad to vyjde
-> DJ: no ale i tak to bude problem. Asi je nejlepsi se s nim zkusit domluvit. Kdyz uz je ta kara pripraven pod lak tak at ti to jeho zamestnanci polijou ne? nebo on jediny byl lakyra? A nebo se holt spokojit s tim jak to je rict si ze to kurva byla hodne draha priprava pod lak
svedok bol moj tato.bol totiž so mnou
-> DJ: no chyba je dat prachy jen tak bez nejakeho dokladu, to uz mu nemas jak dokazat pokud si tam nemel nejake svedky ale i tak je to beh na dlouhe lokte
toho sa bojim najviac. mám nervy jak hovado. keby som ho stretol mu dám do držky
kdyz bez papiru tak ses v prdeli
zdar všetkým, chcel by som sa s vami podelit o neprijemnu skusenost ktorú mám s lakýrnikom - 16/05/08 som priviezol auto na lakovanie - vopred sme sa dohodli na termíne, farbe.cenu zhruba povedal ked uvidel auto - cca 22000.zálohu chcel 12000. tu som mu vyplatil. o dva týždne malo byt auto hotové.ja som odišiel na intrak s tým že o 2 týždne si ho dojdem vyzdvihnut a začne sa kompletovat.došiel som tam a na aute nebolo urobené nič.sstálo v lakovni tak ako sme ho tam položili.povedal mi že nemohol na nej pracovat pretože ho boleli zuby.ok.povedal teda že o dva týždne bude.dohodli sme sa že si ju možem dojst odfotit v lakovni atd. vraj mám prist kedykolvek, lebo on je tam stale.tak ja som tam včera išiel a jeho zamestnanec mi povedal že auto pripravil pod lak a odišiel do talianska. je tam už týžden a ni sa mu vraj neozval.neberie telefony nič.nepovedal kedy dojde, anio nemá nikto nanho kontakt.sme sa dohodli že to bude bez papiera.poradte pls. čo mám robit?