skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
pojezd na rapid sedačku
tak sem to vyřešil tak že na vrakovišti jsem dneska tu vadnou kolejnici sundal z jedný sedačky...
-> Syny: Eeee...nerozumět :) A naučenej do školy jseš? :)) Doksy nic a akorát blbý ftípky :)
-> King: to je presne to co sem chtel slyset :-D ty sedanky co jsem tam mel jsou v super stavu vcetne kolejnic, tak vim co budu v lete delat :-)
na technicky se jim to popojizdeni asi moc libit nebude co?
na technicky se jim to popojizdeni asi moc libit nebude co?
-> King: vysledek slusnej ... 3 mrtvi a 2 zraneny 

-> gim: Když jsem dával do shade sedačky z rapida, měli pojezdy v katastrofálním stavu. Jenže ve sklepě jsem měl ještě origo sedačky ze stoprda, který měli pojezdy luxusní. Vařit na ně držáky pro rapidí sicny se mi nechtělo, tak jsem použil jenom tu spodní "kolejnici" z těch voňavek + válečky a kuličky. Ty pojezdy jsou např. sikovkama na konci rozehnout a vzájemně rozebrat. Pak se tam musej správně naskládat ty válečky a kuličky (vopruz :) a ve finále se to zase na konci rozehne. Výsledek ale slušnej....
já ted sháněl na favorita a už jsem nový taky nesehnal takže si myslím že na rapida asi už nee
-> petr s: takze pri trosce snahy by se to dalo opravit?
ja shanim ty pojezdy na obe predni sedacky... A nemuzu to sehnat 

Vypadlé válečky a kuličky
prijde mi docela husty ze ma vic jak centak vakl... cim to vubec je??
-> gim: to asi všichni
to by me taky zajimalo, taky ji mam pomerne vykloktanou...
dá se ještě někde koupit ? protože pochybuju že by někdo prodával jen jednu kolejnici... potřeboval bych na řidičovu stranu pravou ve směru jízdy