ty z Hlinska - nevim jestli jsem slepej, ale maj ty dirky do ctverce? (sorry, nejde mi v praci diakritika) ja koupil na aukru asi za 300 matky a maj dirky do lichobezniku - kola jsem sundaval jen jednou a zatim no problem
-> Luboš: poskodili se kvuli vyrobni vade (nahodou sem o tom neco rekl pred Pilotem a ten zikal ze nekdo znamej mel ten samej problem). Pry nebyl zavit protazenej az do konce, takze vlasten matka jede nebyla na disku ale uz skoncil zavit, ovsem kdyz se to utahuje velkou racnou, tak nic znat neni a vesele se ojel steft :)
Staci mit to co ma ted bratranek na shade - totalne vocachtany zabejceny matky na kole od predchoziho majitele. Problem je jen v tom ze ani majitel - bratranek je nemuze povolit a potrebuje na brzdy.
-> jack51: Nereklamoval sem to pac jak bych jim to dokazal... Jinak - z toho vorechu mi vypadali vsecky ty cudliky co zapadaj do tech direk... Takze je tyhle matky muzu jen silne nedoporucit!
-> Syny: no ja jsem je sundaval zatim jenom na zadnim kole a steft vypadal OK, ale kamosovi to taky pochroumalo steft - nevim jestli jeden nebo vsechny. A jak si to resil? Vyreklamovali to?
posilaji prej i na dobirku, telefon co je natisteny na obalu: 469 311 615, adresa je citelna, ale kdyby nahodou: FINAL, Hálkova 89, 539 01 HLINSKO. Typ matic je MA17