rada - omítka

prohledat
11 příspěvků (zobrazeno 1 až 11) od 19.04.2008 do 20.04.2008, založil/a Strašlivý Píďa (aka PeťaKlíč)
řadit dle data
09:47:25
20.04.2008
Strašlivý Píďa (aka PeťaKlíč)
-> spartra: ad hnití: ta omítka se tam drobínek rozsypala už dávno dávno předtim než jsem k tý garáži přišel, zezadu má nějaká babka dvůr a za starejch časů tam rostly nějaký kraviny byl sem u ní a je to tam v cajku a když tam něco roste tak to osekává protože už sme jí lezli na nervy s tim že nam to tam od ní plesniví 3
09:44:41
20.04.2008
-> Kuladmin: no silnější je proto to du dělat na vrstvy ;)

-> spartra: no však něco takovyho mam
08:30:10
20.04.2008
spartra
dneska se prodává instat, kýbl voda zamícháš to jako čaj je to, někd y to padá to je voser, my do toho museli ještě přidat vápno

když to hnije by to chtělo odizolovat, že5
23:14:35
19.04.2008
Kuladmin
-> Peťa Klíč: 3 Proste pokud je to vetsi vrstva tak musis navickrat jinak ti to spadne a na strhavani doporucuju aspon rovnou latku kterou to vodorovne smerem zespoda nahoru pohyby do stran strhnes. A bacha aby ty predchozi vrstvy pred fynalni nebyli vyssi a nenechal si je tak vytvrdnout - pak musis trosku omlatit.
23:06:42
19.04.2008
-> Kuladmin: jo diky

no myslim že su rád že si to udělám sám když si vzpomenu jak mi mistr světa omeleta tvrdil jak to má za deset minut udělaný.. ale to nic o něm bych musel založit další téma 3

tak dik
23:04:18
19.04.2008
Kuladmin
-> Peťa Klíč: 3 -> Peťa Klíč: Nechas vytvrdnout do dalsiho dne min. A pred dalsi vrstvou znovu namoc.
23:00:33
19.04.2008
ježiš směsy to by měl vidět majkl 3
22:59:40
19.04.2008
-> Kuladmin: jo. vidiš to jsem potřeboval ;) že to mam dělat po menšich vrstvách jen tak hatla patla a nakonec to až dorovnat.. dik moc :)

ještě detail: mam nechat dycky? zaschnout tu vrstvu a pak teprve další nebo to napatlat po celý ploše a pak hned přidávat?

co se týče hustoty směsy myslim že když budu dělat na pul kybla tak se sice víc namíchám ale budu to moct aspoň doladit kdybych to přeředil nebo nedoředil takže to nějak pude

jinak dík 136
21:37:55
19.04.2008
Kuladmin
No co ti nato mame rict oklepej vse co nedrzi pak navlhci zed a v kyblu si rozmichej tu smes na normal skupenstvi - neprezen to s vodou !! dobre promichej a muzes zacit. Max pokud je ta omitka silnejsi tak doporucuju navickrat - jinak ti to bude padat. Takze nejdriv nahrubo - nehladit a az finalni vrstvu nahodit strhnout dle okolni zdi do roviny nechat trosku zavadnout a pak uhladit hladitkem pripadne staci polystyrenova destcka apod. Samozdrejmne zase dobry trosku s vodou. Tot asi tak vse.

Jen se proste nebat a skusit - oklepat to jde vzdycky 1
21:09:42
19.04.2008
tu neny žádnej zedník?150
18:28:12
19.04.2008
protože vim že su nemehlo tak si radši nechám poradit

vzádu mi hnije v garáži kousinek omítky.. okopat to zvládnu i já mam nachystanej 25kg pytlik hrubý omítky a 40l vody. mam dokonce aj kybl desítku a cajk si pučim od otce

muže mi někdo polopaticky popsat postup pro úplnýho zednickýho antitalenta a ještě chvílama tupýho jak poleno od rozbalení pytle až po umytí kýblu? 3 sliboval mi "kamarád" že na to vlítne ale je to kus debyla s tvrdym y kterej není schopen dojít ve smluvený čas a nejraděj ani nebere telefon takže si to budu muset oplácat sám a chci aby to bylo pokudmožno OK

dík moc 136
Extreme Tyres