skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Pískování a komax v Brně
Přispívání do tohoto tématu bylo zastaveno. Důvod:
vyřešeno :-)
Zastavil:Crestik
díky všem...
V medlánkách je to firma OPEC, sídlí přímo na letišti, jezdím tam pravidelně, ceny lidový a jednání v pohodě.
Je to v Brně Medlánkách jak je letiště zde gps souřadnice z mapy.cz Loc: 49°14'31.463"N, 16°33'37.271"E snad to někomu pomůže je tam kousek za vjezdem do areálu práškovna, lakovna či tak něco napsané stačí zazvonit a domluvit se.
-> kaprik faster: Původní byl komaxit a tvar kol byly to klasika favorit 4x98 cenu neřeším podle mě nebyla špatná když to musely odlakovávat.
-> kaprik faster: Původní byl komaxit a tvar kol byly to klasika favorit 4x98 cenu neřeším podle mě nebyla špatná když to musely odlakovávat.
já chodím do "prášková lakovna Dobos"tel. 547227406 v Troubsku ceny dobrý kvalita taky, hotovo do týdne. Al kola vozí do odlakovny do Dolní Rožínky.
-> BlackHeart:
kde přesně to plz je, díky
je to na felinu
kde přesně to plz je, díky
je to na felinu
-> BlackHeart: normální cena....záleží na povrchové úpravě...třeba komaxit jde strašně blbě dolů. A taky záleží na tvaru kol, množství záhybů atd...
Já vím kde to v Brně je v těch Medlánkách jsem si tam nechal dělat dvě kola chtěl po mě 400 s tím že se s tím musel jebat a chemicky to odlakovat
-> Crestik: trochu OT ale stabilizátory máš jaký ? nějakej nopvej zdroj silnějších ??

-> Crestik: V Mednlánkách něco je, kámoš si tam dělal kola a za babku, ale kde přesně ti neporadím

...kde udělaj malou zakázku, konkrétně dva stabilizátory a nebudou za to chtít majlant?
Přispívání do tohoto tématu bylo zastaveno. Důvod:
vyřešeno :-)
Zastavil:Crestik