-> Skoda RBK:
to ze ja pozeram passaty 94-96 tdi a ked si to tak zratavam tak vyzera ze to vyde rovnako...
pri tych novsich je to asi lepsie...
skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
co vsetko pri dovoze z de
-> gabo00000: kamoska doniesla vonavku fazola z CR a vyslo ju to cca 6-7tis SKK.
-> formalin: tak si porovnaj ceny tu a tam, k autu pripocitaj vsetky naklady a potom uvidis, ja s kamosom chodievam do nemecka po auta uz nejaky ten piatok, ale volakedy sa to oplatilo viacej, ale napriklad ti poviem ze naposledy co som bol, tak sa kupila VW Bora 74kW TDi 04´ za v prepocte 260 tisic, s 80tis. km, zachovala, nadherna...treba hladat, sem tam narazis na kombinaciu dobre auto-ppci cena
-> gabo00000:
spytaj sa tom.t on to pozna do detailu
ved aj ty vies ze stym robi 
spytaj sa tom.t on to pozna do detailu

a inac ked chcem z CR na SR tak co?
-> Skoda RBK:
toje dost
to sa asi oplati az ked donesies auto nad 200 000....??
toje dost

-> Matsoft: dovozová TK je 2250kč co vim tak pro všechny osobáky + to samý dáš přibližně na bengálcích
-> Skoda RBK: kua to je drahota.... v CR to vyjde cca 5-9kkc podle auta a ceny dovozove TK
-> formalin: noo takze, za prve: kupis auto, pojdete na "Zulassungstelle&quo
t; ako u nas dopr. inspektorat, auto odhlasia na teba, kupis si "transport Kennzeichen" t.j. prepravne znacky (stoja cca podla statu v nemecku 100eur, maju platnost tyzden a maju a auto je s nimi poistene, su to take so zltym pruhom napravo, mozes si vybavit aj tzv. "Zollkennzeichen&quo
t; t.j. colne znacky ktore taktiez maju poistku ale tam si mozes zvolit platnost tyzden, 14dni...a tusim ze az mesiac..., tieto znacky si musel mat ked sme este neboli v "šengene" teraz ale stacia tie zlte.
U nas s autom musis ist na kontrolu originality, emisie, STK, poziadat o zaradenie do evidencie na Obvodnom urade, tam sa nieco plati, potom ked ti daju rozhodnutie a pozehnanie
ides s papierom na prislusny dopr. inspektorat a prihlasia ti to a daju na znacky nase....
Suma sumárum cele tieto pravne ukony stoja cca 20tis. +/-.
U nas s autom musis ist na kontrolu originality, emisie, STK, poziadat o zaradenie do evidencie na Obvodnom urade, tam sa nieco plati, potom ked ti daju rozhodnutie a pozehnanie

Suma sumárum cele tieto pravne ukony stoja cca 20tis. +/-.
caute
pozeral som zopar stran spet a nic podobne tam nebolo tak vytvaram novu temu...
ked chcem od nemcurov doniest furik kolko ma to bude stat? ked pojdem osobne. a s cim sa stretnem a co mam spravit a ktory ukon bude co stat.
je mi jasne ze cestu si musim priratat....
ak viete o podobnej teme tak prosim hodte mi link.
dakujem
pozeral som zopar stran spet a nic podobne tam nebolo tak vytvaram novu temu...
ked chcem od nemcurov doniest furik kolko ma to bude stat? ked pojdem osobne. a s cim sa stretnem a co mam spravit a ktory ukon bude co stat.
je mi jasne ze cestu si musim priratat....
ak viete o podobnej teme tak prosim hodte mi link.
dakujem