skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Druhovyroba?
-> minno: aj ja mam horne ramenat trochu krive ale narovnaval som ich a je to lespie
kuko 18.03.08 19:20:40 napsal:
-> pajavlk:
nechci aby som zacal menovat ako sa tu spravaju turisti od vas...
budme sudny, ludia su vseliaky a nehadzme to vsetko do jedneho vreca
tak tak... taky nemam rad skatulkovani
-> pajavlk:
tak tak... taky nemam rad skatulkovani
-> kuko 18.03.08 19:20:40: povídej,to mě zajímá..Já nic proti slušným Slovákům nemám 

-> Pilot 105: tak jsem ro dnes zkusil a čepy mi pasují

-> minno: zislo by sa
kukajte aký pekný prípravok na kontrolu ramien popisujú v Š100-vkovej knižke z roku 77. V Andrtovi z roku 95 sa už píše len o vizuálnej kontrole a oprave ramien.
-> kuko: 

-> pajavlk:
pajavlk 18.03.08 14:07:21 napsal: -> aceboss: ale národ dělají lidi 

-> Skoda RBK: takze origo...
-> Syny: ako som pisal ja mam jedno spodne origo nove a jedno rs, no a na rs ramene su matky pre uchytenie tlmica pribodnute, a na origu zvar nevidno...
-> aceboss: ale národ dělají lidi 

-> Syny: mam je doma, síla je stejna, zkusim ty čepy, ale jinak na prvni pohled spokojenost

-> vhml: ano ten ja s nim problem nemal nikdy lebo vzdy som valec rozobral a namazal brzdovkov dnu byva iba konzervana vazelina a ked by som to mal rozo brate tak by som tu gumicku uvidel...
-> myschaak: Ano stím souhlasím jako je to o lidech můžeš trefit na někoho kdo bude fakt machr a na opak na někoho kdo tě bude jen štvát.Jak už tu někdo poznamenal je to všechno o lidech NIKOLIV O NÁRODU.
-> aceboss: vem si kolik tady u nás dělá slováků pod českejma firmama...a jak to hezky funguje...
-> suri: myslíš ten Fragokov kterej mi naleptal obložení protože v tom byla obráceně gumička a prase tudíž teklo??? Fakt super... :-)
-> Syny: tak jsi začal s brokovnicí, ale asik jsem to vzal za druhje konec.
-> Skoda RBK: co si to všechno berete tak osobně, myslíš bež se léčit paciente, to bych potřeboval
chystáme se do prešova
-> Skoda RBK: co si to všechno berete tak osobně, myslíš bež se léčit paciente, to bych potřeboval

-> Syny: Taky je nehážu do jednoho pytle.A taky netvdím že naše díly jsou všechny O.K.,ale jde o to jaké kdo má zkušenosti

-> Syny: -> Skoda RBK: -> myschaak: Jako nic proti Slovákům to chran bůch ale my máme z firmy právě opačné zkušenosti SKORO cololiv dojde z SK tak stojí za ........!
Bych řekl že se stačí podívat jak dopadl TAZ a je to jasný jaký mají přístup k práci.
Ale opakuji že třeba máme jen blbé dodavatele fakt nevim.Ale NAŠE zkušenosti jsou s jejich výrobky prostě strašné.Jako samotné výrobky dejme tomu O.K ale pokud to je z nějaké sestavý tak to u nás chapy proklínaj i Jánošíka.
Na závěr bych ještě řekl že jsi su vědomý co mi napíšete,ale naše zušenostu jsou prostě takové.
TED MĚ MŮŽETE UKAMENOVAT
Bych řekl že se stačí podívat jak dopadl TAZ a je to jasný jaký mají přístup k práci.
Ale opakuji že třeba máme jen blbé dodavatele fakt nevim.Ale NAŠE zkušenosti jsou s jejich výrobky prostě strašné.Jako samotné výrobky dejme tomu O.K ale pokud to je z nějaké sestavý tak to u nás chapy proklínaj i Jánošíka.
Na závěr bych ještě řekl že jsi su vědomý co mi napíšete,ale naše zušenostu jsou prostě takové.

-> petr s: Pac vyrobky z BAZ prej byli nic moc... Tim bych ale hned nehazel vsecko do stejnyho pytle... Treba od polaku bych taky nic nechtel, ale svetla (wessemy) delaj celkem slusny...
-> Syny 16.03.08 00:36:59: Nechci provokovat ale proč se u garde z baz musela rozebrat a zkontrolovat zadní náprava při první garančce?
-> spartra: Ja sem asi debil, ale ja te nak nepobiram
Nekouril s neco? 

-> spartra: sa daj liecit
-> Skoda RBK: neubližil som
to je hrůza dneska ta mladý
-> Syny: to je vražda

-> Syny: to je vražda

-> spartra: tak ja myslim ze jakakoliv srazka s druhovyrobou je na brokovnici do huby...
-> spartra: 

-> Syny: na slovensku mame aspon spojkove a brzdove valce poriadne fragokov myslim ze kvalita oproti cinskemu co nepasuje na posilovac tak omnoho lepsia
-> Skoda RBK: já taky něco znám pro tebe choď do piče somár
-> Syny: nu ale jestli ses setkal s tím čím já, tab by jsi obrátil víru
leč nevím kdo to vyrábá

-> Syny: nu ale jestli ses setkal s tím čím já, tab by jsi obrátil víru

leč nevím kdo to vyrábá
-> aceboss: Asi nejak moc nechapu proc by na slovensku meli delat na hovno dily... Nehlede na to ze kdyz originalni dily jsou ceskoSLOVENSKY...
Takze 100x radsi si koupim slovensky nez naky poslky nebo turecky... A abych byl presnej tak i ceska druhovyroba stoji za vylizprdel - stejne jako secky druhosky...

-> aceboss: si volaky kkt nie?
-> aceboss: nevim,ale tím to nebude....oni ti to vysvětlej...
Jen takovej dotaz nedělaj tu druhovýrobu náhodou slováci pokud ano tak se všechno vysvětluje

-> Matsoft: tak mě nesedělo nic, držák se dal na vejfuk vůbec nevyšli díry, tohle byl fakt hnus
kdybych si to nechal vypálit z rovnýho plechu tak na tom budu snad líp
kdybych si to nechal vypálit z rovnýho plechu tak na tom budu snad líp
-> spartra: ano, mas pravdu.
drzak vyfuku - polovicni material. mne se uklepal. co se tvaru drzaku tyka, tak jsem byl spokojen - sedel pekne (na vyfuku od Bosalu a na mem rapidu), ale kvalita prachmizerna. O plechach pod motor take slysim od kazdeho samou "chvalu"
drzak vyfuku - polovicni material. mne se uklepal. co se tvaru drzaku tyka, tak jsem byl spokojen - sedel pekne (na vyfuku od Bosalu a na mem rapidu), ale kvalita prachmizerna. O plechach pod motor take slysim od kazdeho samou "chvalu"
nu že ti sem lezu jenom k druhovýrobě už nikdy víc
koupil jsem ten plech pod motor hodinu jebačka s nůžkma na plech pilníkme a kladivem, nakonec jsem to vyhodil
to samý držák vejfuku, vyhozen, jěště to zpracování no hnus
dal jsem tam původní plech a držák
ale sebral bych jim za tohle licenci a živnost, jěště si za to berou peníze
koupil jsem ten plech pod motor hodinu jebačka s nůžkma na plech pilníkme a kladivem, nakonec jsem to vyhodil
to samý držák vejfuku, vyhozen, jěště to zpracování no hnus
dal jsem tam původní plech a držák
ale sebral bych jim za tohle licenci a živnost, jěště si za to berou peníze
-> Pilot 105: my sme spolu s milanom nasadzovali ten cap do horneho ramena na zvyslak a siel uplne v pohode, a aj spodne vsetko ok, mozno ze mam stastie a narazil som na kvalitnejsie...neviem no
-> Skoda RBK: Já pár nedosaků našel, asi ten nejzávažnější viz. foto, dirka je trochu mimo asi o mm.

spytajte sa milana na kvalitu spracovania tych co mi zohnal, ziadnu odlisnost nenasiel...
já měl v ruce ty druhovýrobní a měly nějaký slabší plech a zpracování nic moc,jak to vylisovali tak trochu naprasklo a normálně to poslali do obchodu....byly to ty RS slovenský
-> Syny: Druhoška má stejnou sílu materiálu, ale přesnost a kvalita provedení je horší.
Pokud chceš mohu Ti poslat fotky, měl jsem doma oba druhy, origo i RS.

-> Syny: ano aspon tie moje su ok.....sak mozes sa aj minna spytat on och aj meral a spravil riadnu analyzu ramien

-> Skoda RBK: takze je to povedena druhoska?
mne minno zohnal obe ramena spodne nove, jedno je origo a druhe RS druhovyroba a hrubka matrialu je presne ta ista, vsetky rozmery, otvory na to slovenskom sa zhoduju z originalom....
-> Syny: No jo...mě to došlo pozdějc

-> David29: bingo
to rameno neni moje - mam jen fotku