skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Brno - vyvážení kliky se setrvákem a řemenicí
-> kaprik faster: v brně vyvážení asi nikde, ale je firma v Moravským Krumlově a nebo mám kontakt do Prostějova a Olomouce
-> tomapa: Dušan neví, zkusím napsat Peťovi. No něco mám rozjednanýho, ale nevím jestli to klapne. Tak radši kdyby byla nějaká možnost udělat to v Brně

-> Kalibán123: přesně tak, se*em něj

-> Karel.: no právě já jim taky zaletuju něco a prý to bude jak předtím hovno to už nikdy nebude to je jak guma píchneš ju necháš si ji spravit, ale už nikdy nebude taková jako předtím
-> Kalibán123: jojo asi sapdl z višně, no jako oni mu to spravili nějak zaletovali bo co, ale jako ani hovno chtěl bych jinou, která už není sprasená a ani nezvedli telefon bych jim ho zarazil pěkně hluboko

-> Karel.: ten Pavlíček snědl nějak moc vtipné kaše ne
bych mu tu kliku vzal a zarazil tak hluboko do prdele až by se z toho posral

-> Kalibán123: provrtal mu skrz naskrz kliku a pak mu skoro vůbc ani nezvedal telefony, kretén. Navíc chce za vačku 1500Kč bez pokovení s pokovením myslím 2500Kč a promiň to radši teda něco pořádnýho už a né od něj nějakou srajdu, za těch 500kč to bylo v poho i to celkem jezdilo a bylo znát, ale teď eee......
-> Karel.: Co mu udělal já nic nevím? No je fakt co jsem zahlídl někde na virtu za kolik by Saky zařídil snížení hlavy a za kolik to udělal Pavlíček tak bych to radši nechal Sakymu. Cena stejná či podobná, ale věřím víc Sakymu
-> tomapa:
pavlíček radši ne, podívej se co udělal somáčkovi s klikou z fobie
, tomu bych nedal už ani mrkev na ostrouhání

tal setrvák není problém když dáš vykres tak ti to udělají všude kde mají soustruh, a vyvážení buď Pavlíček Bosonohy, ale nevím jestli dělá i toto tio bude vědět spíš Petr81 nebo Dušan a pak ještě někde na Dukelské poptám se otca kde to dělal
Nevíte kdo a kde by mi to v Brně udělali? Popř. i odlehčili setrvák?