ako na to ;)

prohledat
72 příspěvků (zobrazeno 51 až 72) od 02.07.2004 do 07.07.2004, založil/a
řadit dle data
13:05:50
02.07.2004
Saky
no jenze moje romany me neobtezujou-) me obtezuje cist ty cizi-) ale taky to vetsinou prekousnu.. vzdycky kdyz napise nekdo mejl, v nem milion otazek ja odpovim na dve tretiny, zbytek ne schvalne preskocim.. a pak me jeste servou ze sem jim neodpovedel na vsechno-)
13:00:51
02.07.2004
BEYER - zrušená registrace
Baghira: no ale mne to osobne sere... a rozebyrat to tu nebudu nejsi totiz jediny s Chipem komu to tu vadi... ;( a ja nerad obtezuji nekoho zrak ... proste jak byx ti to asi vysvetlil: nekto tunuje sve auto a nekto k tomu i gramatiku 1 mne to pride to sami jako kdyz mas neco udelany na svym aute a nekterim jedincum se to neliby... dal snad nebudu pokracovat.... jako sjem rad ze mi tady mnoho lidi pomohlo objasnit nektere tmave chvilky ohladne auta... ale co si museli pretpiet pri tom cteni ;( to mi je lito... a proto uz nechci zatezovat ostatni... svoji pofiderni gramatikou a svoji malickosti ;o ... ospravedlnuji se za nake ty chyby v gramatice ale delam co muzu a vim 1
13:00:24
02.07.2004
Tuner#2 - zrušená registrace
JJ Saky má pravdu, já taky nerad čtu romány (není čas) viz. takový jaký tady teď sám napsal :o))) JOKE!
12:54:46
02.07.2004
Saky
nahodou ma pravdu.. ja se snazim cist vsechno pokud mam cas.. a je tu nekolik lidi ktery ctu nerad i kdyz to nakonec stejne vetsinou prectu.. ty ses vazne necitelnej-) to x je jedna vec a ta slovenstina do toho vec druha.. treba po Petru P ktery pise taky slovensky se to cte podstatne lip.. i kdyz je taky jeden z tech co nerad ctu-) a to diky jeho romanum.. ono kdyz se clovek na neco pta mel by se ptat kratce a jasne .. a dalsi clovek je treba Zero to je clovek o kterym si myslm ze je na urovni asi meho synovce ze druhy tridy.. spoustu pismenek si plete spoustu jich vynecha a o I a Y asi jeste ani neslysel.. ale to je jedno taky to po nem prectu ale z toho clovek nevi vetsinou vubec nic.. nechtel sem se ted nijak nikoho dotknout .. tak me hnedka nezbijte-) je to jen muj nazor a nemusi byt spravny-)
12:46:33
02.07.2004
Baghira
-> BEYER: Nikdo nechce, aby jsi něco mazal. Jde tu o to, že ti rádi pomůžeme, pokud budeme vědět jak, ať jsi čech, slovák nebo Skespear. Jde jen o to, že pokud ti máme pomoct, tak tvůj dotaz taky musíme dočíst dokonce, a v tom je trochu zádrhel. Tak se hned nečil a pokus se nad tím zamyslet dik :).
12:41:41
02.07.2004
Baghira: podivej hochu 1 ja mam svuj styl a ten vam proste vadi... nemysli si, ze jsem uplnej analfabet... je pravda ze nejsem Shakespir... ale s tym sem se uz davno zmiril 9

all: takze jako se daji smazat diskuse ktere sem tu aktivoval na webu 74 dik...
12:03:29
02.07.2004
Baghira
-> BEYER: Nejde o to aby jsi psal česky, ale stačilo by trochu normálně slovensky. Ale tvoje "xte, nexte" apod...kdo to pak má luštit. Možná je to pro někoho zajímavý, ale mě to pak připadá, že neumíš ani pořádně slovensky a kamufluješ to takovouhle nečitelnou hatmatilkou.
11:24:48
02.07.2004
CHIP: tak mi hosi poradte jak ich vsechny zmazu... jo a nebudu vam drazdit vase smysli 1 a dam vam svatej klid... jebat do mne za muj styl nemusite... oki
11:18:41
02.07.2004
CHIP
-> BEYER: Mi rekni co mas porad s tim x ... je to sice super internetovej zvyk, ale ja tvoje prispevky taky preskakuju, protoze lustit se mi to nechce...
11:15:16
02.07.2004
Baghira: mam pisat po cesky aby si tomu rozmel ... oki radsej uz nembudem nic pisat tak sorry ze vam tu spinim web 10 uz budem radsej tixo....
10:56:57
02.07.2004
Baghira
-> BEYER: Ty jo se divíš, že ti tu odpovídá tak málo lidí, když neumíš psát? Po tobě to přečíst, je fakt děs a většinou spec. tvoje příspěvky rovnou přeskakuju, protože to odmítám luštit. Takže nevím co jsi psal k těm obrázkům, ale ty "štětišky" se prodávají asi ve 100 velikostech, tak si zajdi do loveckých potřeb a vyber si tam tu nebo ty nejvhodnější.
10:44:58
02.07.2004
Saky: a aspon aky kaliber 1 7.62 .. 9 .. 7.65 9 no ale dokonale sa to vicistit tymto sposobom zrejme neda ;( pretoze sa s tou mrxou nedostam vsade ;( ... skusim to aj s tou mrxou xemiov ... perchloretilen alebo petrolej... dufam ze to rozpusti tie nedostupne miesta 102 teda iba ten karbon ;o
10:36:29
02.07.2004
Saky
no ta puskarska mrcha je na to nejlepsi..
10:34:44
02.07.2004
Saky: a cim to odporucas cistit tou puskarskou stetkou ?? salky su odstranene ;o ale neviem si predstavit ako sa dostanem do toho kanaliku ;( xemicky by islo ale nemam to kde spravit ;o .... a ta vrtacka na ten vodny kamen to napadlo aj mna ;o len ci to nieje zbytocne s toho dvovodu ze za par KM je to to iste ;( inac k comu sa to da vyuzit ... pouzivali sa dake speci pridavne xladenia alebo okruhy 9
10:16:06
02.07.2004
Saky
na prvni fotce ty olejovy kanaly vycistis vzdycky z boku jsou tam zatky.. (ty co jsou zakrouzkovany cervene v treti fotce) povolis je uplne v pohode-) co se tyka druhe fotky tak ty saly vyhodis a taky projedes ty kanalky k hlavnim loziskum.. na fotce jedna jeste projedes ty kanaly k vacce , to zlute zakrouzkovane plne vodniho kamene je taky dobre vycistit kdyz uz to mas rozebrany.. ale jedina rozumna metoda co se me osvedcila na cisteni tohoto mista je vrtacka-) az to vsechno vycistis vsechno proplachni treba vodou a pak stlacenym vzduchem
09:51:24
02.07.2004
treba rozobrat aj tieto casti ;o lebo to tam drzi ako zidovska viera ;o teda nexcem urazit nikoho ;o
zvětšit ako na to ;) - obrázek od BEYER - zrušená registrace vložen 02.07.2004 09:51:24
09:48:07
02.07.2004
09:47:27
02.07.2004
v obrazku pred tym je zltou oznacena jedna zatka motara ;o plna vodneho kamena ;o treba to tiez cistit alebo kaslat nato ;o
09:45:52
02.07.2004
Baghira: a na aku pusku ;o pretoze som to uz raz skusal a porpravde nebolo to nic moc... ak v tom mas daky grif tak porad ;o dik
09:44:31
02.07.2004
prikladam par foto ... pre ilustraciu... na fotkax je motor iba po hrubom odstraneni karbonu... tak aby ste ma nekamenovali ;)
zvětšit ako na to ;) - obrázek od BEYER - zrušená registrace vložen 02.07.2004 09:44:31
09:38:28
02.07.2004
Baghira
Puškařský štětky.
09:29:43
02.07.2004
pani ako ficistit olejove kanaliky v bloku motora...ostatne mam uz vicistene ale neviem ako na tieto inkriminovane miesta... najlepsie zautocit ;)
Extreme Tyres