skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Poradi mi nekdo?
09:33:56
19.02.2008
19.02.2008

Jakub M.
předem říkám aby jsi si dal pozor na zadní nápravu, je to dost velký problém, je dost náchylná na hroucení se - daleko víc než eMková uhlovka, myslím si.... pak bych koukal na lemy(zadní) , kapsy prahů vzadu u silenbloků podélnejch ramen, samozřejmě držáky silentbloků podélnejch ramen, stav hadiček brzdový soustavy, protože je pravděpodobně neseženeš, (trubičky dáš z rapida) jinak, pokud chceš, dej sem, nebo mi pošli detailní fotky na mail (viz ID). Garde má pár součástek, které jsou nenahraditelné, jinak většina věcí je shodná s rapidem (vyjma náprav samozřejmě)
20:01:13
18.02.2008
18.02.2008

Kuladmin
Tak foto hod klidne sem a hlavne dej naky popis cenu atd proste vse co mas. Popripda to foto hod nekam na net aby byly ve vetsi kvalite - rozliseni. Pak uz jen zalezi jak jsou na tom napravy a uchyceni naprav a vubec proste jka je to s korozi to je tak nak to nejdulezitejsi. Se zbytkem se da uz ledacos vymyslet ale skelet je dulezitej aby clovek nemusel prevarit cely auto.
18:49:21
18.02.2008
18.02.2008

petkaaff
Zdravim vsechny mam moznost koupit skodu garde. Chtel bych se zeptat jestli by se nekdo nempokusil napsat co by na tom aute asi potrebovalo udelat a jestli se to viplati vubec koupit kdybych mu poslal fotky. Asi si hodne lidi bude tukat na celo, ale nemam moc penez a na lepsi nemam. Nakej nazor na nej mam, ale chtel bych aby se na to podival jeste nekdo jinej a potvrdil mi to co si myslim. Dekuju