Stefty na loukote

prohledat
14 příspěvků (zobrazeno 1 až 14) od 19.04.2004 do 20.04.2004, založil/a
řadit dle data
13:19:05
20.04.2004
Saky
no ty jsi psal srouby ja nabizim stefty coz je uplne neco jineho standartne se daji klasicke srouby na auto koupit od 50kc ale steft proste levneji nesezenes.. (original z vyprodeje z mototechny jo)

a opet teda plati moje nabidka.. pokud si myslis ze po telefonu me rekli spatnou cenu-

) tak me je dojdi koupit levneji a sezen me takovy jaky chci.. opet se to jen snazis zamluvit a opet si nic nedokazal sehnat.. tak jako vzdycky.. ale krafat do mejch komentaru budes porad-) chci jich 40 coz je dost nad 16 tak ti (nebo kamosovi) treba da slevu na hezky oci.. a jestli se dostanes na tvou cenu o cemz ja pochybuju tak je vezmu, a verejne uznam svoji chy.. PROSTE TE JEN UZ PO NEKOLIKATE UPOZORNUJU NA TO ABYS UDAVAL CENY ZA KTERE SI TO MUZE KDOKOLIV BEZNE KOUPIT v bezny kusovy sade.. samozrejme kdyz si jich nechas udelat tisic na zakazku dostanes se treba na 30kc ale o tom se tady myslim nebavime..
13:07:57
20.04.2004
Luděk
-> Saky: jsi šikovný chlapec,ale pokud narážíš na můj komentář,taxe podívej,co jsem napsal.Jinak něco jinýho je řeč po telefonu a něco jinýho osobní návštěva.V pátek tam byl kámoš a nemám důvod mu nevěřit,páč kola má od pátku namontovaný na autě (FIAT TIPO),ceny těch šroubů tam měly ofiko přes 100,- Kč/ks,ale když kupoval 16 ks,tak mu nechali 9ks delších po 70,- Kč a 7ks kratších po 65,- Kč,třeba se do něj prodavač zamiloval4
12:59:00
20.04.2004
Saky
tak jsem nelenil zvedl telefon.. a zjistil nasledujici.. zvedl me telefon manik ktery se ani nedokazal predstavit, na jeho unavenem hlase bylo evidentne videt ze ho obtezuji.. ale to jen muj subjektivni dojem.. ale k veci.. ptal jsem se jestli se da sehnat skodovacky steft rikal ze ano, ze neni problem s drazkovanim 13 (jeste maji 14 na neco jineho) ptal se me jakou delku bych chtel rikam celkova delka 85mm (to odpovida delce zavitu 70mm) rekl mi abych mu zavolal za minutku ze musi nekam zavolat a zjistit cenu.. zavolal jsem za chvilku a rekl me ze maji jen stefty s delkou zavitu 55mm coz je o 15mm kratsi nez jsem chtel ja a u ktereho ja davam cenu max 80kc... jeho cena byla 122Kc na otazku zda jsou schopni me udelat takove jako ja chci tzn delsi me bylo receno ze ne..

na otazku zda me vrati penize pokud si od nich koupim steft a necham si ho prerazit abych zjistil jeho pevnost a porovnal s originalem me bylo receno nejak vymluvne ze to je kvalitni ze to prodavaji bezne a ze na to davaji zaruku na opetovne zeptani jestli me ty penize vratej pokud prinesu ze zkusebny doklad ze ten steft ma mensi pevnost nez original me opet nebylo odpovezeno a bylo me receno neco ve smyslu ze je musej objednat z Prahy a opet neco povidal o kvalite nicmene jasnou odpoved sem nedostal.. ukoncil jsem hovor se slovy ze si to rozmyslim..

takze az zase bude nekdo hazet do placu nejake cifry tak at si je predem overi a neshazuje moji reputaci.. ja proste vim co delam a kdyz nekdo o tom nevi ani slovo a ani si neni schopen neco overit tak at mlci..

takze cena je o minimalne 42kc na jednom steftu vetsi a nikoli zadnejch 70kc.. a na sade je to o 672Kc coz si nemyslim ze je zanedbatelny rozdil..

a nez tady zase nekdo napise ze v jinym tuningovym shopu stojej min at si to laskave overi...
12:56:51
20.04.2004
Baghira
-> U-Geen: Vubec, to měl být pokus o logickou doměnku :-).
12:33:42
20.04.2004
U-Geen
-> Baghira: a ty znas firmu E35 Tuning Litomyšl...? ja trochu jo.

-> Saky:www.tuning-e35.cz/
11:59:28
20.04.2004
Saky
mas nejakej link nebo telefon na ten motorsport tuning Litomysl..
11:57:29
20.04.2004
Saky
v Kabrtove ceniku stoji steft 85mm 112Kc kdyz se zeptas Molcana tak chvili mlzi a pak ti rekne kolem 100ky a kdyz si je objednas vypadne z nej 150.. ja napsal cenu max 80 za dlouhej steft vim ze se do ty ceny vejdu urcite kratsi budou asi i levnejsi o neco.. nicmene pokud me das kontakt kde prodavaji skodovacke stefty za 70kc s delkou min 85mm tak se na tu vyrobu vykaslu, jenze skutecnost je takova ze to nebudou podle me stefty ale standartni srouby kterejch se vyrabi mraky..

a nebo jeste jinak.. kdyz opet vsechno vis lepe nez ja tak ja od tebe koupim 40kusu steftu a mam to bez prace... ale jestli budou mit mensi pevnost nez seriovej steft, a po prohrabnuti kola se strihnou (i o takovych jsem slysel, standartni steft vytocenej na soustruhu z neceho co zbylo..) tak o takove nestojim..
10:53:06
20.04.2004
Baghira
-> U-Geen: Taky myslim, že pokud to někdo prodává jako štěfty na kola a ještě za 70,-kus a je to ofigo firma, tak si asi neriskne to udělat z nějakýho bláta.
10:47:40
20.04.2004
Luděk
-> U-Geen: nop já nevím,jestli se natahujou,ale když to tam doporučují i na bramboráky,tak to musí být sehr gut qvalita4,je možný,že to třeba nemá všechno to,co tomu nechá dát Saky,ale taky mít může4
10:22:40
20.04.2004
U-Geen
Luděk: aha, to myslíš ty štefty, který se po 3 zatáčkách natáhnou o 10 procent?
10:05:08
20.04.2004
Luděk
-> Saky: tý vogo,firma Motorsport tuning E35 Litomyšl prodává kolový šrouby po 70,- Kč a to je docela drahej značkovej krám,začínáš překonávat moje představy4
22:46:18
19.04.2004
Tomáš SK
-> Saky: OK, dám jej vedieť. Ale i tak by boli originály lepšie...
16:26:52
19.04.2004
Saky
ja je budu nechavat delat.. a nemyslim si ze to bude neco samorobo-) budou delany na soustruznickym automatu polotovary z oceli 15xxx (to uz zase nevim-) pak valcovany zavity pak kaleno a cerneno.. proste standartni profi postup.. cena steftu bude podle delky do 80kc predpokladam.. vyrobene ale budou tak nejdriv za mesic.. zatim shani lidi co to chteji nebot cim vic lidi tim nizsi cena. .
14:06:05
19.04.2004
Tomáš SK
Nazdar chalani, jedna znama zhana origo stefty na loukote. Je mozne ich este zohnat z nejakych starych zasob? Alebo ak by ich niekto predaval, kupila by ich. Ma rodinu aj na Morave, takze by to asi zobrala aj na dobierku. Uprednostni radsej originaly pred samo-domo vyrobou. Je to dost dolezite. Diky.
Extreme Tyres