skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Vrakoviste Kladno
prohledat
8 příspěvků (zobrazeno 1 až 8) od 18.05.2007 do 21.05.2007, založil/a JohnyLebros
-> JohnyLebros: delaji to na kladne v kovosrotu
Jeste se optam , jestli nekdo nemate anunk o tom ze by se na Velky Dobry ekologicky likvidovala auta ??? povidal mi to prodavac v Mototechne (Rozdelov)... Teda on rikal "na Dobry" ... jiny misto na okrese , kde by se rikalo "na Dobry" nez Velka Dobra neznam ... ale zase mne ani nenapada , kde tam by se mohli likvidovat auta ... Nevite o tom nekdo neco ???
-> rodny3: Pochopitelne mam Kladno i cele jeho okoli prolezle a muzu ti rict , ze uz zacina byt problem sehnat cokoliv na Facko , natoz pak na 120ku ... Oni to nechtej brat , protoze se toho pak nemuzou zbavit ... Jediny vrakac , kterej jsem nasel a mel tam co jsem potreboval , alespon neco , je pod mostem u hrbitova - smer Svermov (BohemiaPlast tam pobliz ma tu novou halu)... Jakysi veterinar ... :-))) ( ne fakt ... ma to i na ceduli ) --- ale potesil mne ... A co se tyce tech co jsi napsal ty ... Nad tou teplarnou je zavreny ... pry tam obcas byva , ale uz na to sere ... pod ucnovkou , pokud myslime oba to same , je vrakoviste japonskych a korejskych vozu (tam jsem se zbavoval Hyundaie :-))) a ten na vypadovku (tam jsou dokonce dve skodovacky - jedno u ty benzinky a druhy , kdyz se das proti te benzince doleva , dolu na Dubi tak v tech zlutych vratech ... ) , ale oba jsou to prave ty pripady , kde stary uz nechtej brat ... felicie , fabie a tak , ale ty stary uz moc ne .... Kazdopadne moc dekuju .... a neboj --- KOUKAM
:-))))

-> TC: to uz neni nedavno ho zrusili
-> JohnyLebros: na kladne jich je....jedno je nad teplarnou v dubi,dalsi je v jedny ulici pod ucnovkou v dubi.pak dalsi je na vypadovce na bustehrad vedle ty benzinky..atd staci se koukat

nebo taky je jedno v Unhošti na fialce
-> JohnyLebros: v jenci je jedno, maji tam toho dost nebo u me doma co potrebujes?
Zdravim. Rad bych se zeptal , pokud se tady najde nejaky kladenak , jestli by mi neporadil vrakoviste s nahradnimi dily na 120ku v Kladne a jeho blízskem okoli ...