tuning

prohledat
24 příspěvků (zobrazeno 1 až 24) od 23.01.2004 do 18.02.2004, založil/a
řadit dle data
16:40:53
18.02.2004
King
2 Ludek: Cituju z uvodu D-fensovych stranek ".... Toto je osobní stránka a jako taková není objektivní. Zde uvedené články se týkají věcí, které mi lezou krkem. Shodou okolností se může jednat o jevy subjekty, které milujete. Čtením takových textů přijdete o iluze, které vám nebudu nahrazovat jinými. ...."
16:30:23
18.02.2004
fine_ray
-> Saky: Tak to máš pravdu, se budu taky považovat za konstruktéra páč v CADu něco umim a občas si něco namaluju3

-> Luděk: Přesně tak, vsadim se že i ty nejlepší "tuneři" z těchle či jakejkoliv stránek něčim prošli... a ze začátku i chybama kterejch neni nigdy dost. A kritika od někoho gdo nic nezkusil nic nedělá docela sedí3 Je to ubohý.. (i když s některejma názorama souhlasim,ale nemam potřebu to takhle troubit do světa)
15:40:15
18.02.2004
Tuner#2 - zrušená registrace
Musím se zastat U-Geena a mám naprosto stejný názor - dle mě to auto je přeplácaný (Jarda) a na Škodovku se to nehodí, ale každý máme jiný vkus a líbí se nám něco jiného.
15:05:02
18.02.2004
Luděk
-> Simi: jenomže právě díky tomu,že má naprosto standardní vozy,tak co mu dává právo vyjadřovat se k úpravám jiných,když sám nikdy nic prakticky nezkusil.Tuning je přece individuální záležitost,která je hlavně o penězích a pak ještě o možnostech a schopnostech jedinců a každý auto vyjadřuje více,či méně osobnost majitele.V tomhle okamžiku je to pak z jeho strany pouze ubohá závist,že se nezmůže ani na to,co s humorem pomlouvá.
12:29:56
18.02.2004
Simi
D-fens ma uplne standartni cordobu, vcelku nezajimavej motor a nevyjadruje se ni ani nijak zvlast pochvalne. Vedle toho ma jeste lpg favorita. Pokud je mi znamo, ani jeden z jeho vozu nenese znamky tuningu, takze kdo chcete komentovat jeho auta, nalistujte ve starsim katalogu favo, resp cordobu 98 a pustte se klidne do prace...

Co se pripadneho machrovani tyce, prolezte si jeho web a uvidite, ze si casto sije i na sebe peknou kritiku (napr. vymena stelovani svetel na facku letos o silvestru)...
09:14:28
18.02.2004
Saky
vis kolik je konstrukteru kteri nic komplexniho nezkonstruovali? vetsina.. vubec netusim proc by nemohl byt konstrukterem, to dneska podle me muze delat kazdy kdo se vyzna v nejakem kreslicim programu a ma zakladni strojnicke vedomosti, proste kterykoliv absolvent strojarny treba..
08:33:56
18.02.2004
fine_ray
Je mi trapně i za majitela těch stránek, Co se týče serioznosti tak by stránka měla začínat: "Tohle je moje auto. A tyhle se mi nelíbí:" Sežeňte mi fotku jeho auta a já mu jí taky okomentuju. Jo a jestli je konstruktér tak bych chtěl vidět co už zkonstruoval... maximálně stránky... no stránky.. řekněme paskvil.
14:43:37
26.01.2004
Machoň
to Martin: Koukám, že jsi se pěkně rozohnil. Já jsem se příjemně pobavil na cizí účet a to pravda není pěkné... každý má jiný vkus a pokud někoho uspokojuje na auto nalepit falešný výdechy, rychlý pruhy a nasvítí ho zářivkama je to jen jeho věc. Přiznávám, že tyto "funkční" doplňky jsou mi k smíchu a protože smích je zdravý, rád se na nějaké povedené kreace podívám. Autosport tuning nekupuju a proto oceňuju že mi kolega D-Fens umožnil některé z výtvorů spatřit i s osvěžujícím komentářem.
09:50:46
26.01.2004
King
2 Martin: K tvoji filipice proti D-fensovi. D-fens vlastni nevotunene favo a Seata tusim cordobu. Jelikoz je konstrukterem v automotive, zhruba tusi, co k cemu v aute slouzi a proto si bere na paskal nejzhovadilejsi tunacke vyplody. Priklad to zohaveny madrovo Rko ala McGyver je fakt na odstrel :) Dilci vyhrady vuci nekterym jeho komentarum mam, ale celkove mu clovek musi dat za pravdu....
19:17:30
24.01.2004
Martin
Je to každýho věc, každýmu se líbí něco jiného. Na KAŽDÉM autě se dá najít nějaká chyba a mě hrozně sere, když nějakej týpek, co asi vymyslel tuning, kritizuje cizí auta. Je to podle mě vrchol hulvátství. I když se mi auto 100x nelíbí a vím, že je to strašné, tak majiteli neřeknu do očí že je prase, ale raději mu decentně naznačím, že tudy cesta nevede. Lepší než kritizovat a smát se je podle mě usměrnění tím správným směrem.

Hlavně kritizovat tímto způsobem bez možnosti se bránit je podle mě srabárna. Každej začínající "tuner" dělá hlouposti, za který se časem možná i stydí (vím to z vlastní zkušenosti, taky jsem dělal hovadiny).

Já bych si nikdy nedovolil kritizovat auto, které alespoň vypadá, že je v dobrém technickém stavu, nebo je vidět alespoň snaha.

A jestli se vám takovýhle posmívání druhejm líbí, budiž, je to vaše věc, toho blbečka tím akorát podpoříte a možná, že se k němu i přidáte... Každopádně, pokud má někdo slušné vychování, tak takovéhle věci nedělá.
12:32:53
24.01.2004
U-Geen
no vidiš a mě ne :o)
12:10:02
24.01.2004
Samantus
no me se jeho auto libi (zvenku)
11:53:16
24.01.2004
U-Geen
Samantus: hm tak to mame asi jinej nazor.
10:12:57
24.01.2004
cWRČek - zrušená registrace
staci poradne cist, na svych strankach zverejnil postup sveho tunení (na kastli a ozdoby s1r1, udelal motor na svem Favoritu, ze ma Favorita zminuje take pri kazde prilezitosti)

btw: link mi poslal Simi, timto mu dekuji, bo D-FENSovi stanky neprohlizim casto.
01:55:29
24.01.2004
Samantus
-> u-geen: pockej co to placas, Jarda? dyt to neni kdejaka sprcanina, je na tom aute videt UM, fakt je ze ty kostky je vopruz

BTW, taky sem mu pred casem poslal fotky sveho auta, ale este je tam nedal, nevim asi ho neco zdrzelo:-)
00:16:23
24.01.2004
U-Geen
-> Martin: a myslim se že Jarda do téhle kategorie patří...
00:15:28
24.01.2004
U-Geen
Jinak me se to velice líbí... konecne nejaky kriticky stranky
00:08:10
24.01.2004
Bob
Člověk se docela pobaví 1

že bych mu poslal pár fotek mýho vraku ?47
23:16:01
23.01.2004
Baghira
To prostě píše člověk co si myslí, že má patent na tuning a že co se líbí jemu se musí nutně líbit i jiným. Asi to bude někdo, koho zrujnovala Hypernova, protože snad u každýho auta tam je poznámka na Hypernovácký plasty :-))).
23:03:38
23.01.2004
Martin
No nevím, celkem by mě zajímalo co za auto má autor stránek. Protože chyby se najdou na každém autě a kritizovat dokáže každej. Kdyby to byly nějaký naprostý splácaniny, budiž, ale nemyslím si, že zrovna Jarda do téhle kategorie patří. Nemám takovýhle kecaly rád...

Fakt netuším,proč se nad tím tak rozplýváte...
22:41:09
23.01.2004
Vojta - zrušená registrace
Jo jo parada... 3
16:03:12
23.01.2004
King
Aaaa, moje oblibena stranecka. Vzdycky lacne cekam na aktualizace :) At ziji stromeckari :)
16:02:53
23.01.2004
Machoň
Dobrý, dlouho jsem se tak nepobavil...
14:36:27
23.01.2004
tomáš
Extreme Tyres