Zavit

prohledat
7 příspěvků (zobrazeno 1 až 7) od 09.01.2004 do 13.01.2004, založil/a
řadit dle data
10:29:05
13.01.2004
Juro
nie, nie som z Prahy, som z Trnavy. Super, ze "nezalujes",use tril si mi prachy.
15:58:38
12.01.2004
Machoň
Nechci žalovat, ale zmíněný Loctite jsem několikrát použil v souladu s návodem ale výsledek byl vždy špatný, po vytvrdnutí se hmota při rozšroubování spoje vydrolila a mohlo se lepit znova. Heli-Coil vložky jsou sice drahý, ale fungujou. Jesli jsi z Prahy,zkus třeba www.autokohout.cz , nevím jestli maj 14-ku závit na výpušťák, ale hlavu mi vyvložkovali na počkání.
10:22:14
12.01.2004
Juro
Kamil, moj problem je ten, ze je to vypustaci srob na prevodovke a tam by som tazko rezal novy zavit a potreboval by som neskutocne velky zavitnik, aj ked sa mi to pozdava. Asi by som najskor skusil Tomove riesenie, mohlo by to pomoct. Kolegina (tiez skodovkarka) mi najprv poradila kudel (konope na tesnenie spojov v instalaterstve), co by tiez nemuselo byt zle, keby ten zavit nebol uplne zdemolovany. Uz sa neviem dockat, kedy sa do toho pustim, lebo potrebujem ten olej vypustit a opravit tiahlo radenie a vsetko to tam pretesnit, STK sa mi blizi :-(((

Juro
07:34:40
12.01.2004
Palic - zrušená registrace
jeeej ja jsem vcera od stryce dostal nejakej bazmek, mam ho v aute takze zitra napisu jak se to jmenuje, je to dvouslozkova (jakoby modelina) tu si odstrihnes rozmatlas a das to tam kam potrebujes po 10 hodinach je z toho kus kovu...... muzes to rezat, delat zavit, brousit a tak, pry se stim da opravit cokolik kovoveho...........
18:58:50
09.01.2004
Tom
Na opravy strženejch závitů prodává LOCKTITE tmel, nebo spíš lepidlo. Namatláš poškozenej závit, nateš separátorem šroub a našroubuješ ho do poškozenýho závitu, a po deseti minutách vyšroubuješ šroub ven a necháš 2 hodiny vytvrdnout. Odolné vůči oleji, benzínu, naftě. Nemá torádo brzdovku. Jo menuje se to Stripped Thread Repair.28
18:11:53
09.01.2004
Kamil_
Zavity se nejlip opravujou takto... www.profi-center.cz/helic oil/helicoil_str2.htm

Zkus nějaký autoservis, tam to většinou mají.
15:21:59
09.01.2004
Juro
Neviete mi poradit nejaky dobry tmel na opravu zavitov? zavit je zniceny v hliniku, srub je zo zeleza. DAKUJEM za typy.

Juro
Extreme Tyres