skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Vytekanie vody
-> Eki: a pokud budes mit derave ty kovove tak budes mit celkem problem nedaji se totiz sehnat teda aspon ja je nesehnal
-> Eki: odkiaľ ti to presne tečie ti nikto nepovie, to už musíš zistiť sám, možností je totiž viac. Ale najpravdepodobnejším miestom je, ako už bolo spomenuté, miesto pod autom, kde sú spojené trubky vedúce k chladiču asi 15cm dlhými gumenými hadicami, najskôr tam budú prehrdzavené sk-pásky, stačí dať nové, prepojky meniť nemusíš, ak nie sú v zlom stave. Daj dole ten stredový plech ponad tie trubky a uvidíš.
Teoreticky mozu byt este hrdzave tie rurky ale kazdy asi nebude mat take stastie ako ja :).
-> Eki: Inak nie vsade maju tie spojky... ked tak mozes pouzit hadicu vstupu do chladica... s tym ze zresez z nej tie kolena a rozrezes to na polku... mas tu vyhodu ze budu este o nieco dlshie ako origo spojky a prepletane na 100%

-> Eki: milos myslel gumene spojky tyych kovovych trubiek! oni niesu v celku

jasne ale treba vymenit len tie gumene hadice nemoze to byt nejaka kovova alebo nieco lebo aj taka kovova tam ide....
no su tam dva spoje 4 trubiek, treba vymenit tie gumene hadice a sk pasky, a bude po probleme myslim, najskor treba dat dole ten dlhy plechovy kryt
možná hadice od topení je prasklá, jsou tam 2 takový ty dlouhý
No mam taky problem....tecie mi voda pod autom a asi to bude s chladiaceho obehu...co treba vymenit alebo co tam je take....tecie to presne v strede auta kde je stredovy tunel