Prosim o odhad

prohledat
15 příspěvků (zobrazeno 1 až 15) od 11.06.2006 do 13.06.2006, založil/a WGeorge
řadit dle data
21:15:09
13.06.2006
Syny
-> WGeorge: no prave ja taky ne...8 Ale cim dyl to shade mam tak tim vic mi sere - hlavne jak furt prihazim na novy a novy prusery 8
21:01:39
13.06.2006
WGeorge
-> Syny: No taky bych to tak udelal, ale potrebuju tu skodofku uderzet v nejaky rozumnym stavu, pac me za pul roku ceka vymena bomby. Ja sni najezdim prez 20K rocne, takze se mi to vvyplati, pac na novejsi auto ktery by jezdilo za takovyhle prachy nemam:( Hold chudej student
19:32:25
13.06.2006
pajavlk
-> Martin: vařit okolo lpg je v pohodě tam nemá co chytit pro jistotu zavřeš kohout na nádrži deš to projet, vyjede se všechen plyn z hadic otevřeš dveře aby to větralo přes bombu hodíš hadr a jedeš 4 je to ještě bezpečnější než se motat svářečkou okolo nádrže
17:15:34
13.06.2006
Syny
-> WGeorge: Jo jo, -> Pedros: ma moc peknou podlahu. Klimatizace4 Ja taky objevil dirky ve spoji podbehu s podlahou (asi 3) a dalsi 4 po stranach (hlavne u tech bilejch picusech - takovejch tech spuntikach). Vsechno sem zamatlal asfaltem a trada. Sice tam furt nekudy chcije ale na to se casem prijde. Jinak pokud mas auto jen na jezdeni a nemas to na naky prehlidky (teda tohle je pouze muj nazor a kazdy se s nim nemusi ztotoznit), tak na to ser... Teda aspon ja na to seru, az to dojezdi tak to dojezdi a koupim neco jinyho, ale davat nemalo tisicu za vyvareni, to je spatny a navic je to porad skodofka. Skodofka ktera dnes uz nema absolutne zadnou budoucnost8 Coz me stve, kdyby to bylo aspon trosku uznavany auto, tak bych mozna mluvil jinak a mel bych chut do toho ty prachy dat!
16:58:52
13.06.2006
Pedros
-> WGeorge: Mno,tahle jsem začínal taky..jedna malá dirka v podlaze u levého podběhu..Pak jsem to zkoušel hmatem v tom spoji podlahy s práhem a syny tě může popsat,jak to vypadá teď.. 8
19:40:26
12.06.2006
WGeorge
-> Martin: no zrovna ty prahy stim plynem moc spolecnyho podle me nemaj, tam ty trubky jsou myslim v dostatecne vzdalenosti
12:12:26
12.06.2006
KEAN
-> Martin: Zalzi co varis...me menili zadni lemy a staci zavrit plyn (HUP) 5 a zbytek z hadic vypustit co co..
12:00:47
12.06.2006
Martin
-> WGeorge: Jo ještě ke všemu to má LPGčko ? Nevím jak ostatní, ale já se LPGčka se svářečkou bojím, proto když po mě chce někdo něco vyvařit s PLGčkem, tak to raději odmítám (nebo ať si vyndá bombu), i když možná zbytečně, ale prostě k tomu nemám důvěru.
09:21:27
12.06.2006
WGeorge
-> All: No sundal jsem koberce a podlaha az na jedno male misto v levym podbehu je uplne v poradku. Ty prahy uz jen tak zalepit nepujdou, uz ani auto nezvednu na heveru-ani za ty podperny plochy.

-> Syny: Vono pokud by me opravy vysli na rozumnej peniz tak do toho jdu, protoze kdyz koupim jiny tak nevim co se kdy vyse.e. Tady u toho vim co kdy bylo meneny a jak dlouho by to mohlo jeste vydrzet. Navic v tomhle stavu je to neprodejny a abych vyplaznul 15k za hezkou skudku s LPG na to nemam.
23:34:53
11.06.2006
Syny
-> All: No tak ja myslel 4-5 tis. za obe strany... Ale presne jak sem rikal a jak rikal-> Martin: zalezi na vzhledu podlahy. Muzou sundat prahy a upadne podlaha... A to uz sou pak palky... Ja razim tu teorii, ze c de zalepit asfaltem (takovy ty maly diry kde neni nosnej plech) to zalepim a jakmile to zacne bejt na vyvareni (blatniky, prahy, lemy) proste cololi, tak du do jinyho auta! Mam tu skodovku rad, ale uz mi sere a nebudu do ni vrazet tisice...
22:49:10
11.06.2006
Martin
-> WGeorge: U klempíry by to šlo udělat myslím i kolem 3tis za jednu stranu, ale záleží na tom, v jakém je to stavu. Ono člověk začne měnit práh a zastaví se třeba až v podlaze.

Pokud se mění jen vrchní práh, je to poměrně sranda, pokud se mění i zadek a vepředu spodek prahu, je to už celkem na pikaču práce.

Kdybych to měl dělat jako melouch, nešel bych pod 1500/stranu a ještě bych se moc rozmýšlel...
22:45:46
11.06.2006
Syny
No to jo,ale v normalnim servisu mi rekli 4 - 5 tis... komplet prahy. Mozna jak kde8
22:41:23
11.06.2006
Pavel P@nkáč
-> Syny: no nevím ale se mi to zdá docela hodne mozná v nejakem servisu, jinak u nejakeho sikulky co to udelá v u sebe jako melouch bych řekl tak za práci 1tis kamarádovi ze známosti za flašku jednu stranu delali
21:46:47
11.06.2006
Syny
cca 4 - 5 tisic... Jen za navareni prahu + material... Stravi na tom tak sichtu - mozna vic. Podle toho jak je zrucnej a jak moc to je sezrany.
12:23:42
11.06.2006
WGeorge
Prosim mohl by mi nekdo rict pribliznou cenu za vymenu komplet prahu? Jako myslim cenu za material (plechy) plus to vareni, tedy bez nastriku. Kolik casu asi tak na tom muze karosar stravit? Dik
Extreme Tyres