Ahoj lidi,
Po dlouhé době mě auto zase nejede, cestou z čerpací stanice mě prostě z ničeho nic nešlo zařadit a spojkový pedál šel "jinak", po přivolání známého jsme konstatovali že to bude asi lamelka nebo snad talíř spojky. Co si myslíte Vy? (lanko šlo normálně a známej říkal, že tam cosi "ťuká")
V servisu jsem se pořádně pod umělým světlem podíval na stav karosérie po zimě, i pod autem jsem byl a čeká ho hodně oprav, tak jsem teď cosi hledal na internetu, prostě klasická bolest těhle aut, zadní lem hned u kola, jak je spojnice prahu a až k tomu lomu, skoro nad kolem, to rezne, na pár autech jsem viděl, že to měly udělané tak, že část od střechy dolů byl starý díl a od toho prolisu dolů byl nový, (tak bych to chtěl já).
No ale takhle jsem to nikde nenašel, i jsem se dneska ptal a servisman taky nic neříkal, tak jestli se to vůbec dělá a kdo to má tak kolko to koštuje? za případné odkazy na WWW děkuji a nebo rady na prodejny v Brně a okolí (přidám obrázek) Jen ty malý dílky co jsou k lemu nechci ...
Jo a ještě kratičký technický otázky, co je to přesně katoforéza (to že je to povrchová úprava plechů vím)
případně jestli se vyplatí ten nový zadní lem nějak ještě něčím přeplácnout, namočit do něčeho proti případné rzi, nebo tak, teda jestli se to vůbec vyplatí a jestli mě to někdo udělá ...
Jo a ještě jiná pohádka...
Kdo má v bočních blinkrech diodky? Dneska jsem to viděl na Favoritu a bylo to pěkné :-) bych to chtěl téže, kdo s tím má zkušenosti, případně rady jak na to, i články (třeba obecně), za vše díky, jo a jsou povolené ty boční blikače z Feldy?
přidám ještě fotos a to je vše
Kuba.