anténí zesilovač

prohledat
10 příspěvků (zobrazeno 1 až 10) od 04.01.2006 do 09.01.2006, založil/a pajavlk
řadit dle data
21:23:34
09.01.2006
Bobesh
-> pajavlk: Dnes jsem byl v Š-HOBBY,mají.
20:53:01
08.01.2006
Bobesh
Nóóó,15 roků bydlel Mandysova,takže Moravský a NHK znám jako kluk a navíc v tý 1 kostce pod Blodkovou dolů mám známý4
07:22:13
06.01.2006
pajavlk
Bobesh ja ja gut ! testar i ges znám zkusim se tam poptat.. si někde odsud že si to tak rychle poznal ?
22:34:49
05.01.2006
Bobesh
-> pajavlk: Matka je zvrchu nebo zespodu,nějak tam tu patku musíš mít přidělanou. V nejhorším to jistí frička s tenkým kotoučem ale bacha na sklo a lak! Ohledně zesíku,seženeš třeba v TESTARu u p. Holana,areál bývalé tesly na ulici Víta Nejedlého,naproti pumpě TOTAL. Pokud neuspěješ,což bych se divil,máš další šanci v GESu ulice Habrmanova hned za ZUŠkou,nebo Š-HOBBY na S.K. Neumanna za SIGMA pumpama směr nádraží. Ale pokud máš ještě analogový ladění,tak to ani nezkoušej,bude to ještě horší. A se zesíkem uslyšíš blízko vysílačů akorát "velké kulové s přehazovacím mechanismem". Konkrétně 2 km okolo oblasti nádraží silné poruchy příjmu v důsledku rozmístění vysílačů Černé Hory na budově VZP a Radio OK na hotelu Černigov,vlastní zkušenost příjmu se zesíkem. Podle fotek,bydlíš na konci Pod zámečkem u zvoničky? Ja oder nein???
15:36:49
05.01.2006
pajavlk
nojo měli ste pravdu byl nějakej špatnej ten kabel k anténě kostra v poho ale to vnitřní vlákno je někde přerušený .. takže novej .. ale stejnak ve starý škodárně sem měl takovou plechovou krabičku mezi anténou a rádiem přived se na ní jen + a fakt to pomáhalo byl značnej rozdíl s tím a bez toho hlavně v údolích a tak jinak mám takovej vietnamskej sráč a když sem dozadu vrazil šroubovák tak sem pár stanic naladil .. jo a nevíte jak mám vyndat celej ten bazmek ve kterým je zašroubovaná anténa ? povolit to nijak nejde zespodu není žádná matice a celí se to protáčí je k tomu nahovno přístup 8 už sem se to chystal vytrhnout ale pak sem se rači zeptal tady 1
21:17:26
04.01.2006
Bobesh
-> King: 52 142 není co dodat...
21:14:42
04.01.2006
King
Ba, ba :) Na zkousku staci metr dratu vrazenej do zavitu po puvodni antene a kdyz se to nezlepsi, tak rovnou do anteni zdirky radia. "Nejlepsi zesilovac je antena"5
20:57:14
04.01.2006
Bobesh
-> pajavlk: King to v podstatě vystihl přesně,i ten nejhorší werk ti chytne alespoň pár nejsilnějších vysílačů na kus drátu,přoměř anténní kabel,jestli máš řádnou kostru na patce a zkus si půjčit jinej prut. Něco shnilého ve státě Dánském určitě bude. A anténní zesík taky není v určitých ohledech žádná výhra. Pořádnou anténu ti nenahradí.
20:45:21
04.01.2006
King
Co mas za radio a jakou antenu? Ne uplne shitoznimu radiu je anteni zesik ku prdu, protoze nema lepsi sum. cislo, nez vstupni dil radia. Jestli mas takovej ten "feldi" plastovej sroubovaci klacek, tak u nej se klasicky prerusuje vnitni vodic v prutu anteny (at uz namahanim pri jizde nebo tim, ze ho nejakej kokot ohne).....
20:20:52
04.01.2006
pajavlk
poraďte kde se dá v HK sehnat zesilovač pro anténu ? taková ta plechová krabička s jedním drátkem .. rádio mi na samotnou anténu nehraje 8
Extreme Tyres