-> Nojmis: Zase tvrdis, len ze to co pisem su nezmysly, rovnako silny argument odo mna bude, ked sem skopirujem tvoj prispevok a napisem ze su to bludy. uznas, to? Asi nie. Tak sa nediv, ze ja tvoje "argumenty" tiez nemozem uznat.
1. CL305 ma akurat vystup na sirenku, central a jeden volitelny vystup (imobilizer/impuz na tlac. 2), v porovnani s tym co som vymenoval nizsie o radixe je to snad uznatelne aj medzinarodnymi rozhodcami, ako menej funkcii, ani CA325 nema o nic viac vystupv. Pozor bavime sa tu o funkciach DO, teda mozno by som mal radsej pouzit slovo vystup, potom mozno uznas, ze jablotron DO vela vystupov nema.
2. vid 1
3. "V základnom nastavení (programovateľný výstup PGM nastavený na IMO)
je možné vozidlo uzamknúť tlačidlom A a odomknúť tlačidlom B diaľkového
ovládača. Ak je programovateľný výstup PGM nastavený na funkciu KUFOR,
vozidlo sa uzamyká a odomyká tlačidlom A. Pri stlačení tlačidla B na výstupe
PGM je generovaný 0,5 sek. impulz, ktorý je možné využiť pre odskok kufra." toto je z manualu, mozes si to tam vyhaladat. Pre alarm je tam uvedene: "Podrobný popis dodaného štvortlačidlového ovládača RC-40
nájdete v priloženom návode.
Z výroby sú využité tlačidlá A a B. Ak je na ovládanie
potrebné využiť tlačidlá 1 a 2 (ďalší autoalarm, domový
zabezpečovací systém, garážová brána, svetlo pred garážou
…), potom v ďalšom texte platí A=1, B=2."
Stale tvrdis, ze JB DO ma aj viac nez 2 pouzitelne tlacidla? Ovladace ano, ale jeden prijmac DO obsluzi len dve tlacidla o com pises, ze taram.
4. vid 3, je pravda ze alarm za 5litrov ma na vystupe pre central moznost (az?) 60sekundoveho vystupu a tym zaitahnut okna, lenze napchat na takyto signal aj central nie je podla mojho nazoru vhodne. CL305 takuto moznost nema a ine DO im v ponuke nevidim.
5. vid 1,2,3,4
6. volitelny vystup, ktory je bud alebo nepovazujem za doplnkovy. Ty mozno ano.
7. To si tvrdil ty, ked si pisal, ze som obzeral nejake 4rocne veci. A kedze som obzeral ich stranku cez vikend, tak to implikuje, ze podla teba maju na stranke 4rocne stariny. Ale matematicka logika ti asi velmi nevonia. Radsej blondinkovu vsak ?
Doplnkovy vystup vid bod 6. Bud alebo vystup nepovazujem za dopolnkovy. Ak je totiz "bud" velmi uzitocna funkcia a "alebo" zbytocna, tak je to podla mna blbost a ak su obe funkcie uzitocne, tak to predsa dam na dva nezavisle vystupy. Ak toto nepovazujes za preslap jablotronu, tak si urcite tolerantnejsi nez ja, ale ked uz si mam nieco kupovat, tak si vyberam. A jablotron mi proste neposkytuje to co od DO pozadujem. A pritom by mi uplne stacilo aby DO malo jeden vystup s trvalym signalom po odomknuti kvoli imobilizeru a jeden nezavisly od vsetkeho okrem niektoreho tlacitka pre otvaranie kufra. Aj na okna by som si bud urobil vlastnu jednotku alebo kupil tu na dovieranie od JB.
Uznavam,z e jablotron ohladne cidiel a mozno aj bezpecnosti komunikacie ovladacov bude na tom asi dost dobre, ked vyhrali dake ceny, ale ja nechcem alarm, ale DO, to je dovod preco pisem, ze DO od jablotronu nie. Mozno som Ta tym popichol, ale je to bohuzial tak. V pripade alarmu by som uz rozmyslal inak.