skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Vrakáč v Hk ?
-> pajavlk: To si piš že tě natáhne...
takže díky všem za rady dneska sem šel do sovobodnejch tam na mě koukali jak na debila co to chci .. tak sem si tam aspoň koupil gumičky do kohoutu na topení maj tam mrtě věcí .. pak sem jel do kuklen zkusil ty autodíly na rohu taky baba čuměla jak kdybych byl z marzu tak sem šel pěšos dolů na anenský k těm autodílům a po cestě napravo zelenej barák "díly na škoda,lada atd." tak tam vlezu a měli tam přesně to co sem hledal jen musim počkat do pondělí až jim prej přivezou novou várku už tam neměl žádnej ten vrchní díl .. jinak plechařiny tam má mrtě moc. .. takže díky tohle je vyřešený ale další error na pravým světle mám urvanej ten plastovej bazmek na kraji co s ním hejbe seřizovací šroub takže se nedá seřídit světlo..je to k hrnku přinejtovaný takže mám spíš shánět celej hrnec ? za kolik se tak prodává jetej ? naběhnu na babu v kuklenách znova tak ať mě nenatáhne

jinac jeste tady byla zminka o vrakaci ve skladistni (v ulicce naproti ferone), kterej meli pod palcem nasi tmavsi spoluobcane (indijani) , tam meli obcas taky dobry veci a za hubicku , bohuzel uz tam je asi rok zavreno
kua Borin byl ryhlejsi

-> pajavlk 07.12.05 16:40:25: no to sis celkem nadbehl
pac za zenska je stara majitele jenikovic

-> Borin: Jasný, myslel jsem z Kuklen jako z toho vrakáče v Kuklenách

-> Hurdis: Hlavně ta ženská z kuklen není z kuklen ale Jeníkovic je to manželka majitele a s jejich synem sem chodil na základku
Nejlepší sou Jeníkovice ale chce to tam jet na ve 2 odpoledne kdy tam není ta baba...ta všechno prodává draze...nejlepší je starej Ševc a Bohouš když tam sou oni tak je hned cena tak na polovičce co u ní...Já jetý díly nenakupuju nikde jinde

-> pajavlk: Eště kus dál,naproti zastávce MHD,je tam hospoda U náhona
autodíly ČIHÁK,pobočku maj v Kuklenách u kostela ale na šáde maj ve Svobodnejch víc...

Hurdis: dík za vyčerpávající info
v těch svobodnejch to je vedle tej jednostojanový benzinky ? s babou sem moc diplomacie nenadělal evidentně vstala špatnou nohou z postele

nebo další výborná prodejna na díly Škoda je hned na začátku Svobodných Dvorů, cca 300 m od Baumaxu, tady jsem snad nikdy neodešel s prázdnou

-> pajavlk: jinak ta ženská z Kuklen bývá dost často i v Jeníkovicích takže si moc nepomůžeš, chce to vždycky trochu diplomacie

-> pajavlk: a když to nebudou mít v Kuklenách u kostela tak je další prodejna na Škoda/Lada asi o 500 metrů zpátky do města v tom "véčku"- křižovatce, domek po levé straně, taky se tam dá sehnet hodně věcí

-> pajavlk: Ale nečekej že budou nějaký extra jsou nějaký divný, s kámošem jsme je tam spasovávali docela dlouho budeš je muset ještě upravit. Já je kupoval v tom ACI za 127kč/ks a většina obchodů s dílama berou od nich.
Pavel P. jojo vím že se dělaj nový kámoš mi radil že v kuklenách někde naproti kostelu sou autodíly na škodovky a tam se prej tyhle vršky daj sehnat asi za 150de tak to zejtra zkusim
-> pajavlk: vršky podběhu se prodávaj nový asi za 120kč/ks koukni na www.aci.cz ale budeš to mít trochu z ruky je to v praze
dík dneska sem tam byl seděla tam baba s nákým chlapem oba příjemný jak ranní sračka potřeboval sem si vyříznout horní držák blatníku co je na podběhu a vymejšleli si ceny jak nevim co ten chlap byl línej si vzít flexu třikrát řiznout tak řikám že si to udělám a voni že to nejde atd. evidentně sem je obtěžoval u kafe tak sem jim řek že ať si to strčej kam chtěj že si zajedu do jeníkovic .. takže bacha na ně
-> Dino:
přesně tak, chce to smlouvat
-> pajavlk: je to hned na rohu u těch elektrosoučástek, viz mapka od Dina

-> pajavlk: je to hned na rohu u těch elektrosoučástek, viz mapka od Dina
jinac je tam takova husta pani a vetsinou vymejsli husty ceny, ale kdyz clovek chvilku smlouva tak, vetsinou neco slevi

hurdis: a kde přesně to tam najdu nějak nevim kde by to mohlo bejt po levý straně nic není jen baráky pak náký elektrosoučástky a za zatáčkou už taky nic není
-> pajavlk: přímo ve městě je na škodovky "pobočka" Jeníkovic. Je to za Kuklenským podjezdem v ulici Za Škodovkou směrem na Baumax.
čus kde je v hradci králové nákej solidní vrakáč ? prej je ve skladištní oblasti naproti cometu ale tam je jen další kovošrot .. je tu něco přímo ve městě ? o nechanicích apod. vím ptám se přímo ve městě..