skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Lidl a jiné akční nabídky
prohledat
3619 příspěvků (zobrazeno 701 až 750) od 06.12.2013 do 09.07.2025, založil/a Tuner#2 - zrušená registrace
-> darklord 03.10.23 22:19:15: Nojo, ja loni nemrzku taky bral za jiny prachy. Kurvy zdrazujou vse no.
-> darklord: ja taky nerikam, ze to za tyhle penize berem. To byl jen nahled a prvni odkaz. VO cenu teprve zjistim.
-> StepaNoFUN 03.10.23 21:44:20: toten sheron do -80 som bral od kamosa ked este u nich robil obchodaka, a vydrzalo to pri mojom hovno najazde snad 7 rokov ten kandak. Ale teda cena bola snad stvrtinova. Skoda ze som toho vtedy nevzal viac 

-> Matthes, záškodník z TechWebu: OK. To odpovídá... Psal jsem jí 200+ v koncentraci -30 a ať si to přepočítá...
-> StepaNoFUN: 300 litru aspon.
-> Jarda/felda: Si možná howno pamatuju... Kouknu na kanystr.
-> StepaNoFUN 03.10.23 21:36:47: já ti nevim ale kelyšáci píšou že na -30 je to 1:1
www.autokelly.cz/Product/ .../39849642;38979037;5122 4613

www.autokelly.cz/Product/ .../39849642;38979037;5122 4613
-> Matthes, záškodník z TechWebu 03.10.23 21:30:22: Tak když Ti to pošlou tak máš potíže, ale koncentraci měří refraktometr za litr...
-> Matthes, záškodník z TechWebu: Jen mně napadlo - kolik že toho chceš do -30? Zkusím poptat jednu obchoďačku za kolik by od nich byla ta směs, co nesmrdí po lihu... Kdyby toho bylo dost, tak se nechá vymyslet cena...
-> Matthes, záškodník z TechWebu: automotoprikryl.cz/sheron
-zimni-ostrikovac80-c-25-l
t?gclid=CjwK...
Cenu ve VO zjistím.
Cenu ve VO zjistím.
-> StepaNoFUN: Ok diky.
-> Matthes, záškodník z TechWebu: Ty woe já se Ti zeptám na tu co berem. Koncentrát do -80ti, žředíš myslím 1:2,5 a máš -30...
Neni to teda z Lidlu, ale furt shanim kapalinu do ostrikovacu do prace... Bohuzel v lkq mi to zdrazili, nez jsme se rozhoupali...
Sef furt prahne po kapaline do -30. Lonskej rok jsme vydrzeli s kapalinou do -20, ale nevim no. Osobne bych ji bral zase, ale nechci bejt za picuse, kdyby u 15 aut popraskaly hadicky a cerpadla
Na netu mi vypadla nabidka z Alegra od psonku: allegro.cz/nabidka/zimni- kapalina-do-ostrikovacu-35 -c-1000l-pro-firmy-1192016 1656
Myslite, ze to bude spolehlivy a nerozere to lak u auta? Vydrzi to treba 2 roky?
Sef furt prahne po kapaline do -30. Lonskej rok jsme vydrzeli s kapalinou do -20, ale nevim no. Osobne bych ji bral zase, ale nechci bejt za picuse, kdyby u 15 aut popraskaly hadicky a cerpadla

Na netu mi vypadla nabidka z Alegra od psonku: allegro.cz/nabidka/zimni- kapalina-do-ostrikovacu-35 -c-1000l-pro-firmy-1192016 1656
Myslite, ze to bude spolehlivy a nerozere to lak u auta? Vydrzi to treba 2 roky?
ja tyhle lidl věci moc nesleduju, mám jen brusku,ale powerbanka se světlem a kompresorem- ty v tom lidlu musí hulit hustý modely...

-> dragon_cb_cz 03.10.23 12:08:49: Ok. Těch 2,5 vzadu asi nechám, dneska přišla odpružená sedlovka, tak ať to jede a přifouknu předek o pár desetinek, ať tam není takovej rozdíl. Vidlici mám teď úplně na nejměkčí a krásně to požírá všechno i na lesní cestě, i když je to nejlacinější jebka - XCM30
-> dragon_cb_cz: Ty woe za to mam slusnej kompresor. I ten co mam doma v dilne byl levnejsi.
Ty jo, já věděl že Silca pumpy jsou docela drahý, ale tohle je masakr
www.kola-radotin.cz/dilen
ska-pumpa-silca-superpista
-digital

-> vhml 03.10.23 11:53:08: To zní jako docela dobrej výchozí bod. Ve SRAM kalkulačce (axs.sram.com/guides/.../p
ressure) mi to vyšlo pro tebe 2.1 / 2.2 předek/zadek, ale některý údaje jsem pochopitelně sázel od boku.
Pokud bys jezdil hlavně po asfaltu, tak trochu přifouknout tě může lehce zrychlit... z pohledu pohodlí a trakce je zase většinou lepší spíš nižší tlak, ale nesmíš jít moc nízko, abys to pak někde na koření či šutru necvaknul.
Pokud bys jezdil hlavně po asfaltu, tak trochu přifouknout tě může lehce zrychlit... z pohledu pohodlí a trakce je zase většinou lepší spíš nižší tlak, ale nesmíš jít moc nízko, abys to pak někde na koření či šutru necvaknul.
-> Sita: www.lidl.cz/p/.../p100360
658
Jednu (ještě starší typ) jsem odkurvil když jsem s ní nouzově dofukoval auto, vodárnu u tchána a tak nějak celkově se k ní nechoval hezky. Další dvě zatím drží (na jedné jsem musel o kousek pokrátit hadici). Kupoval jsem jí i segře a taky myslím i po pár letech dobrý. Ale pokud bude v permanenci, tak bych si ten doklad případně schoval.
Jako "lepší" mám doma něco takového od BBB: www.axit.cz/d198681_bbb_p umpa_bfp-20_airwave
Jednu (ještě starší typ) jsem odkurvil když jsem s ní nouzově dofukoval auto, vodárnu u tchána a tak nějak celkově se k ní nechoval hezky. Další dvě zatím drží (na jedné jsem musel o kousek pokrátit hadici). Kupoval jsem jí i segře a taky myslím i po pár letech dobrý. Ale pokud bude v permanenci, tak bych si ten doklad případně schoval.
Jako "lepší" mám doma něco takového od BBB: www.axit.cz/d198681_bbb_p umpa_bfp-20_airwave
-> dragon_cb_cz 03.10.23 11:19:38: na kolik bych vlastně měl foukat 29x2,4? Mám tam asi 2,5 vzadu a 2,0 vepředu teď
-> dragon_cb_cz: diky, hod mi prosim odkaz na tu pumpu, maji tam toho nejak moc...
EDIT: myslis totok? www.lidl.cz/p/.../p100360 658
EDIT: myslis totok? www.lidl.cz/p/.../p100360 658
-> Sita: Pokud to jsou MTB s dostatečně širokejma pláštěma, tak to stačit bude.
Mně se na tom asi nelíbí, že to za pár let bude mrtvej kus vhodnej akorát pro recyklační kontejner až ta baterka odejde, ale jestliže to chceš i jako booster pro startování, tak se tomuhle aspektu asi nevyhneš.
Jinak bych totiž vzal tu dílenskou pumpu a naučil rodinku jí používat. Nestojí moc a s trochou štěstí vydrží dlouhé roky (i ta LIDL, ale dají se koupit i fešáčtější kusy). A nemusíš řešit, že je vybitá, zrovna když jí potřebuješ
Mně se na tom asi nelíbí, že to za pár let bude mrtvej kus vhodnej akorát pro recyklační kontejner až ta baterka odejde, ale jestliže to chceš i jako booster pro startování, tak se tomuhle aspektu asi nevyhneš.
Jinak bych totiž vzal tu dílenskou pumpu a naučil rodinku jí používat. Nestojí moc a s trochou štěstí vydrží dlouhé roky (i ta LIDL, ale dají se koupit i fešáčtější kusy). A nemusíš řešit, že je vybitá, zrovna když jí potřebuješ

-> dragon_cb_cz: nic specialniho, bezny MTB provozovany na asfaltu. Na velkym kompresoru je foukam na tech 3.5bar, ale deti a zena k nemu maji blbej pristup, tak by me zajimalo jestli by tohle mohlo pomoct nebo je to skoda penez...
-> Sita: Pokud to má stejné LIDL-bary jako jejich dílenská pumpa, tak by těch 3.5 bar na kola mohlo být dost málo. Záleží jaký se ti doma vyskytujou teda.
omlouvam se jestli uz bylo, ale nemate nekdo zkusenost s timhle?
www.lidl.cz/p/.../p100351 984
cilem je hlavne malej kompresor na dofukovani jizdnich kol, stavebnich kolecek, pripadne i kola u auta a pomocnej zdroj pro startovani vybitejch aut. Udela to tuhle sluzbu?
www.lidl.cz/p/.../p100351 984
cilem je hlavne malej kompresor na dofukovani jizdnich kol, stavebnich kolecek, pripadne i kola u auta a pomocnej zdroj pro startovani vybitejch aut. Udela to tuhle sluzbu?
A co se stane tý zahřátý baterce? Podle mě to má ochranu že vyloženěhodně zahřátou to nedobíjí a myslím že to má i nějaký větráček nebo něco
jedna 8Ah z Lidlu mi tu leží - 20V; 8Ah; 160Wh
-> vhml: Jak budu u baterky o víkendu podívám se a vyfotím štítek.
Těch 20V je samozřejmě marketing při maximálním napětí. Je tam 10 článků 21700 5s2p.
Ale Wh tam tuším uvedený jsou
Ale Wh tam tuším uvedený jsou
-> palinator: Tak tohle jsem udělal asi dvakrát .. jinak to mám na pokrácení menších stromků, který natahám .. prostě příprava dřeva na oheň .. co se týče přípravy dřeva na topení .. na to samozřejmě mám motorovou pilu. Pro delší použití "potichu", mám i elektrickou pilu.
Jinak baterky jsou i po použití v sekačce dost zahřáté .. takže než je dám na nabíječku nechám je odpočinout a vychladnout.
Jak budu u baterky .. můžu se mrknout na štítek a vyfotit ho .. ale nepamatuju se, že by tam bylo napsaný něco jinýho než 20V 8Ah.
Jinak baterky jsou i po použití v sekačce dost zahřáté .. takže než je dám na nabíječku nechám je odpočinout a vychladnout.
Jak budu u baterky .. můžu se mrknout na štítek a vyfotit ho .. ale nepamatuju se, že by tam bylo napsaný něco jinýho než 20V 8Ah.
-> CHIP:
Ono hlavně není Ah jako Ah. Záleží na napětí. Neprůstřelná je hodnota Wh.
Nicméně pokud řežeš pilou, dáš na nabíječku, a zase řežeš, to bude mít ta baterka radost, asi musí bejt docela upečená ne?
Ono hlavně není Ah jako Ah. Záleží na napětí. Neprůstřelná je hodnota Wh.
Nicméně pokud řežeš pilou, dáš na nabíječku, a zase řežeš, to bude mít ta baterka radost, asi musí bejt docela upečená ne?

-> isti: Tak 8Ah je maximum co Lidl nabízí. Je pravda, že na té pile nevydrží věky. Ale když nařežu dřevo, tak než to posekám a uklidím, tak je nabito a můžu zase řezat. V sekačce jsou ty 8Ah naprosto dokonalé a fakt to poseče vše co potřebuju na jeden zátah.
-> isti: mam ju o kus lepsiu cenu ako v obchodoch
-> minno: Presne toto ma napadlo
-> castrol 10.09.23 20:35:39: Prečo vlastne?
-> CHIP: 8A baterky ti stačia?

-> castrol 10.09.23 20:35:39: Prečo vlastne?
-> CHIP: 8A baterky ti stačia?
Musíme si počkať na dobu, kedy aj akumulátory do náradia budú povinne štandardizované

-> charon 11.09.23 08:23:50: pro cloveka co s tim dela rozdil zase moc neni, ale od vedlejsiho baraku dal je ten rozdil zcela zasadni.
Taky přidám své zkušenosti.
Zakoupil jsem dvoubateriovou aku pilu Parkside. Koupil jsem to včetně baterí a nabíječky v akci, vyšlo to velmi pěkně. Rozhodně musím říct, že to dělá méně hluku než motorová pila. Třeba když chcete někde v lese ukořistit nějakej stromek, hluk se daleko míň nese. Ale když to držíte v ruce .. rozdíl mezi benzínovou a aku není strašně velkej .. výhoda je, jak tu někdo zmínil, že to neblafe na volnoběh. Já jsem s tou aku pilou velmi spokojen, krásně to řeže, docela to vydrží, fakt spokojenost. Počkal bych si na akci, kdy se to prodává v sadě, dvě baterky 8 Ah, nabíječka a přístroj za asi 6000 Kč.
No když už jsem měl baterky, dokoupil jsem sekačku na dvě baterie. A to musím říct, že je naprostá bomba. Lehký to je, manipulace perfektní, vydrží to přes celou plochu, kterou seču ..
Na baterie jsem dokoupil adaptéry na USB .. a taky mám světlo .. a další přístroje.
Takže za mě .. naprostá spokojenost.
Zakoupil jsem dvoubateriovou aku pilu Parkside. Koupil jsem to včetně baterí a nabíječky v akci, vyšlo to velmi pěkně. Rozhodně musím říct, že to dělá méně hluku než motorová pila. Třeba když chcete někde v lese ukořistit nějakej stromek, hluk se daleko míň nese. Ale když to držíte v ruce .. rozdíl mezi benzínovou a aku není strašně velkej .. výhoda je, jak tu někdo zmínil, že to neblafe na volnoběh. Já jsem s tou aku pilou velmi spokojen, krásně to řeže, docela to vydrží, fakt spokojenost. Počkal bych si na akci, kdy se to prodává v sadě, dvě baterky 8 Ah, nabíječka a přístroj za asi 6000 Kč.
No když už jsem měl baterky, dokoupil jsem sekačku na dvě baterie. A to musím říct, že je naprostá bomba. Lehký to je, manipulace perfektní, vydrží to přes celou plochu, kterou seču ..
Na baterie jsem dokoupil adaptéry na USB .. a taky mám světlo .. a další přístroje.
Takže za mě .. naprostá spokojenost.
-> isti: A seš si jistej, že aku pila je tišší?
S Aku pilou teda zkušenost nemám, ale když porovnám benzinovou pilu (Hecht) a elektrickou (Florabest - což je předchůdce Parkside ...) do zásuvky, tak při řezání jsou teda hlučný úplně stejně. Elektrická má dle mě jen tu výhodu, že neblafe na volnoběh mazi řezama, ale to je dle mě jen malá výhoda na to, abych kvůli tomu kupoval aku ...
S Aku pilou teda zkušenost nemám, ale když porovnám benzinovou pilu (Hecht) a elektrickou (Florabest - což je předchůdce Parkside ...) do zásuvky, tak při řezání jsou teda hlučný úplně stejně. Elektrická má dle mě jen tu výhodu, že neblafe na volnoběh mazi řezama, ale to je dle mě jen malá výhoda na to, abych kvůli tomu kupoval aku ...
-> isti 10.09.23 19:16:20: to je o tom že potom musíš koupit i další nářadí od značky aby jsi měl jednu sadu baterií, pak to smysl dává 

-> isti: a preto si idem makitu
-> isti: To je právě ten boj... Začneš s jednou značkou a jelikož už máš baterky, tak pokračuješ s tím samým výrobcem. Mohl jsem si koupit cca srovnatelnou strunovku za polovinu. Jen bohužel bych k ní za docela balík kupoval baterky, který bych použil jen občas v sezóně, tudíž by bylo za chvíli po nich. Takhle jsem si připlatil za něco, na co baterky mám a využiju je pořád.
Ide mi len o to že produkt stojí 120€ a ak to chcem použiť na chvílu tak musím vysoliť ďalší balík.
-> Dušan: Benzínové stihli mám,nepotrebujem tieto srágory,potrebujem tichší stroj a mobilný.
Třeba zrovna kvůli baterkám jsem kupoval strunovku od Milwaukee. Protože ty baterky mám a mám jich "hromadu" (5ks), protože tam ta baterka vydrží chvili.
Teď jsem kupoval od Parkinsona plotostřih. Zbyla mi jedna baterka s nabíječkou z práce, tak jsem koupil věc, kterou potřebuju 3x za rok na hodinu levnou. A aby baterka zbytek roku jen neležela, tak jsem si k tomu dokoupil adaptér, že z baterky udělám baterku na svícení a powerbanku v jednom.
Teď jsem kupoval od Parkinsona plotostřih. Zbyla mi jedna baterka s nabíječkou z práce, tak jsem koupil věc, kterou potřebuju 3x za rok na hodinu levnou. A aby baterka zbytek roku jen neležela, tak jsem si k tomu dokoupil adaptér, že z baterky udělám baterku na svícení a powerbanku v jednom.
-> isti: Tak to mi přijde lepší než mít doma potom 12 baterek a nabíječek (který by sis v ceně stejně zaplatil).
-> isti: proč ne tu jejich benzínovou ?
-> isti 10.09.23 12:00:04: Zas sou ty baterky furt stejny pro hromadu dalsich masin. Asi lepsi, nez mit baterek 20.
-> isti 10.09.23 12:00:04: tak porad lepsi nez si baterky muset kupovat ke každému dalsimu stroji ne
-> stepan: Stojí to dajme tomu 120€ ale môžeš to dať akurát na poličku.Dve baterky sú hneď 90€,nedalbože štyri už 180€ a stále nemáš nabíjačku.
-> isti: Co je na tom za ojeb?