-> aDAm: Ale zase pokud ten sud nedáš za večer, tak s tím plynem se to nezkazí ani za tejden.
Každopádně na akci v práci jsem vzal velkej kompresor, ale kolegovi se nechtělo ten kompresor tahat (bral si ode mě na druhej den chlazení), tak jsem mu na čarodky půjčoval flašku CO2. Nepotřebuješ žádnou elektriku, je to nehlučný, hasičák odneseš v jedný ruce....
skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Lidl a jiné akční nabídky
prohledat
3494 příspěvků (zobrazeno 2101 až 2150) od 06.12.2013 do 11.03.2025, založil/a Tuner#2 - zrušená registrace
Šel někdo do té samostmívačky z Lidlu ? Zajímali by mě reference.
-> StepaNoFUN: no ale zase když sud foukneš vzduchem a ne COčkem tak to pifko tolik nanafukuje :D
-> palinator: Na sud piva mám flašku CO2. :-)
-> Majki:
Bezolejovej vydrží obvykle míň než olejovej, ale dá se s nim tlakovat sud piva.
Bezolejovej vydrží obvykle míň než olejovej, ale dá se s nim tlakovat sud piva.

Teď budou mít v penny kompresor kompresory.heureka.cz/ein
hell-bac-200-20-of/specifi
kace za 1890. nějaký malý kompresor mám v plánu, víceméně jen na foukání kol, je to dostačující? Žádné pneumatické nářadí neplanuju. Respektive jaký je rozdíl mezi bezolejovym a olejovým?
-> Jirik_Tuňák1983: Ty dvě cesty sou u mě cajk, Lidl mám za barákem. Hele a abych pravdu řek když zdechl ten aku šroubovák tak sem holt šel koupit nový made for Tesco, nedával sem mu moc nadějí ale potvora drží už tak půl roku a že se toho už našrouboval.
-> aDAm 04.03.16 10:23:52: Ano ano, měsíc se pak můžeš dloubat v nose místo práce a vyšetřit si čas na dvě cesty k vyřešení reklamace. A to se vyplatí. 
Jenom se zeptám, jak postupuješ, když se to posere vprostřed práce? Jdeš si půjčit náčiní k sousedovi, nebo to skutečně měsíc počká?

Jenom se zeptám, jak postupuješ, když se to posere vprostřed práce? Jdeš si půjčit náčiní k sousedovi, nebo to skutečně měsíc počká?

-> Syny: Mám myslím 14.4V verzi a fachá super... pořídil jsem jí teda až když už většina nábytku byla složená, takže trochu s křížkem po funuse, ale co jsem potom potřeboval tak fungovala dobře, baterku jsem nikdy nevybil tak aby přestala svítit zelená dioda, samovybíjení malý (i po dvou měsících vytáhnu z komory a svítí všechny diody a fachá dobře)... za ty prachy (stála asi 1200) bych lepší sháněl těžko.
EDIT: A druhou baterku kdyžtak objednáš tady: www.kompernass.com/index. php?_route_=Pa...
EDIT: A druhou baterku kdyžtak objednáš tady: www.kompernass.com/index. php?_route_=Pa...
-> Syny: tak jako na tu první baterku vydržel hodně, drtil jsem ho na baráku, ale pak prostě baterka umřela a ten co přišel nový tak sem koukl na production date na baterce a je nějak 3 roky stará takže pokud to leželo někde ve skladu tak se není čemu divit, holt půjde znova na reklamaci. Zatím ťuk ťuk reklamace Lídl umí, sice si na to veme vždy celý měsíc ale reklamuje.
Tak obecne to zadnej zazrak asi nebude (ty diodky na indikaci stavu baterie vypadaj jak z nejaky cinsky hracky), ale zase za tu cenu na takovy to domaci zvejkani myslim pohoda... Navic 3 roky zaruka, takze... :)
-> čert: tak to buď rád, mě jedna umřela, šlo to na reklamaci a z reklamačky se vrátil nový se stejným problémem
-> Syny: na to že to je 16V to má docela malej krouťák,já na 10,8V mam asi 32Nm.
-> čert: Uz ho mam doma, tak jsem zvedavej jak poslouzi :)
-> Syny: mám nějaký předchozí model a slouží dobře. Baterka při domácím použítí úplně v pohodě. Nabitá je za cca hodinu. Když jsem ho koupil, chtěl jsem objednat ještě jednu baterku, ale zatím není potřeba:)
Co tendle aku sroubovak? Stoji to za to? :) Cena pekna - vydrzi ta baterka neco? Aby nebyla furt na nabijecce, kdyz je jen jedna...
www.lidl.cz/cs/nabidka.ht m?action=sho...
www.lidl.cz/cs/nabidka.ht m?action=sho...
-> vhml 03.03.16 10:31:18: Myslíš, že bude minimálně stejně dobrá jako SJCAM 4000 s hologramem? 

Co tohle? WiFi akční kamera s Full HD www.lidl.cz/cs/nabidka.ht
m?action=sho...
-> aDAm: dík, dobry vědět
to bych mohl taky pořídit

-> Klubko_: hýr: www.e-sacky.cz/sacky-park
side-pnts-1300-1500-pa01t jsou látkové či jak to nazvat a jsou vždy po 3ks v balení, koupil sem si tam i filtr neb ten původní dostal zabrat a už to není ono.
Ja koupil sacky od Karcher. Za cca 400,ale textilni...
-> aDAm: kdes koupil sáčky?
-> radekp: jojo je fajn. jen mě se nechtělo čekat na reklamačku tak výměnu uhlíku a převinutí statoru sem si udělal sám :D Jinak sem do něj teď koupil sáčky a musím říct že na broušení sádroše mnohem lepší než když to šlo přímo do plechovky, to byl furt zajebanej filtr, takto je hezky čistejn a jen vyhazuju sáčky :D
Resily se tu Lidl vysavace. V cervenci mi konci zaruka na vysavaci (i pro mokre vysavani, se zasuvkou na spotrebic ). Pokazilo se zapinani pres spotrebic. Vcera jsem si vysavac vyzvedl z reklamace a vymenili motorovou jednotku. Potesi,zvlast kdyz dostala pocoudit vysavanim prachu na stavbe.
-> Zdenek136: tak když se spokojíš s kanistrem ta no problemo... cca 25L mám na kloudný vomytí celýho auta. od wapky mám asi metr dvacet hadici do kanistu nebo kýble.... a cajk. nasaje to.
-> Tomaso435: Vysvětlím situaci. Meju si auto u babi na zahradě, která bere vodu ze studně. Nechci dělat žádnou odbočku na domácí vodárně a ani šroubovat hadici na kohoutek v koupelně. Líbilo by se mi udělat si nějakej sací koš a wapkovat buď přímo ze studně přes nějakej filtr, popř. z nějakýho kanystru, kam bych si kropáčema nanosil vodu.
-> Zdenek136: máme ji asi rok doma.... ještě sem to nenapojil na hadici... vždy jedu z kýble nebo kanistru. je dost silná musíš dávat bacha na tlak / vzdálenost.
-> Nwkt: Ano dá, to že si umí nasát třeba ze sudu je jen další asi doplňková záležitost
Nekoukal jsem na detaily, ale na vodovod to jde napojit taky?
-> Zdenek136: Nekoukal jsem tedy, co přesně bude vLídlu, ale tyhle "wapky" sice zpravidla sajou (tj. nemusej být napojený na vodovod s nějakejma těma 0.6 MPa), ale sud se musí zvednout tak cca metr nad přístroj.. (experimentálně ověřeno).
-> Zdenek136 24.02.16 09:11:38: Až to uvidím naživo, budem všichni vědět víc, ale v zásadě proč by to nemělo umět tahat vodu ze studny... slovo výtlak se moc nehodí, spíš sací schopnost (jak chápu, půjde o zařízení na povrchu). Tam je jediné omezení, dle pana Torricelliho lze takto sát z hloubky asi 9 metrů maximálně (a tím se myslí výškový rozdíl hladin), záleží na tlaku vzduchu, ale hlavně na "odporu", průřezu trubky. Je potřeba mít tu wapku (tedy vlastně čerpadlo) zavodněné, i s hadicí. Když tam bude zpětná klapka a sací koš, nemůže to škodit. V praxi se pro skutečná čerpadla doporučuje rozdíl max. 6 m, je potřeba mít hadici/savici, která nezkolabuje a směle do toho (o povrchových čerpadlech na >9 m toho moc nevím, nejsou ani předmětem dotazu, ale prej taky jsou). Dobrý je znát trochu tu vodu a nenechávat zařízení běžet, když hladina poklesne pod bod sání. Furt se ale předpokládá, že tam je sací čerpadlo, teď mě napadla (i vzhledem k jménu prodejny) taková hovadina, jakože to bere vodu z nádrže výškově nad wapkou, tedy samotíží...
Tak ta nesaje, to je jak karbec u pionýra

Teď bude v lidlu wapka, která si umí sama nasávat vodu třeba ze sudu. Ale asi od toho nečekat žádný zázraky, že to nasaje i ze studny co? To by muselo mít výtlak jak hovado.
Koumali jste někdo tu vyklápěcí přilbu? Potřebuju něco na poskakování po naší polovsi a nechci se strachovat, nebo aby mně mrzelo, že ji někdo šlohne, nebo mi spadne.
-> vhml 02.02.16 10:21:05: Ano, jsou prý nejlepší. Obyčejné jsou vyhozené peníze a tyhle nemám odvahu koupit znovu.
Sice jsem koupil auto bez vořechu a sám bych ho asi nikde neprojebal, ale byla to taková akce s přezouváním vloni až v polovině prosince, že už raději ne. :-)

-> vhml 02.02.16 10:21:05: Koukám zajímavá debata. Měl jsem úplně stejné na Rapidu- jeden jsem odsekával v červenci v Argentině na cestě v zatáčce, když jsem potřeboval měnit kolo. Myslel jsem, že s toho pojdu, začalo sněžit i pršet dohromady- do té doby svítilo sluníčko... a další v Peru. Ty ostatní dva jsem vyhodil a teď tam mám dvě větší matky na jiný klíč, protože už mi došli náhradní z domova.
Bezpečnostní matky možná ano ale příště už jen s několika referencemi!!!
Bezpečnostní matky možná ano ale příště už jen s několika referencemi!!!
-> Jirik_Tuňák1983: jj tak to mam aj ja uplne utopene
-> castrol 02.02.16 11:53:43: Tohle je taky kolo z Forda jako ilustrační foto. U mě je to utopené kdesi v hloubi ráfku.
-> djmaso 02.02.16 10:33:40: Ona na tom šroubu žádná navařená matka nechtěla držet, nevím z čeho to dělají.
Hlavně že to sundali.
-> djmaso 02.02.16 10:33:40: Ona na tom šroubu žádná navařená matka nechtěla držet, nevím z čeho to dělají.
Hlavně že to sundali.
-> Jirik_Tuňák1983: totok mas este dobre co mam ja kola tak su sroby hlboko utopene
-> djmaso:

-> Jirik_Tuňák1983: obalit disk a navařit matku :D
-> Jirik_Tuňák1983 02.02.16 09:49:37: Ostrý majzlík a ideme
-> Jirik_Tuňák1983 02.02.16 09:49:37: takže jako bezpečnostní šroub to zafungovalo na výbornou :-)
-> suri 02.02.16 09:07:31: Tak tohle i to s těma kolíčkama je na bezpečáky, které jsem vloni ani bohovi nemohl nikde nechat sundat, úplně k pjórdu. 
Měl jsem originál z příslušenství Volva od McGardu a vzhledem ke kombinacím těch hvězdiček bez šance. Sundali mi to ve Volvu svojí metodou. Některé značkové servisy mají originální sadu všech vořechů, ale stojí raketu, takže ji obyčejně nedrží. Nedá se to chytit ani za vnějšek, páč se vnější prstýnek protáčí.

Měl jsem originál z příslušenství Volva od McGardu a vzhledem ke kombinacím těch hvězdiček bez šance. Sundali mi to ve Volvu svojí metodou. Některé značkové servisy mají originální sadu všech vořechů, ale stojí raketu, takže ji obyčejně nedrží. Nedá se to chytit ani za vnějšek, páč se vnější prstýnek protáčí.
www.dovavanik.cz/eshop/..
./71629_o_0.jpg na bezpečáky je lepšie toto , robí to trebárs BERNER
Tchán to má v base s nářadím... když zrovna nemůžu najít ten správnej ořech a není potřeba moc silou povolovat/utahovat, tak to vcelku funguje, ale žádnej zázrak to není.
-> Jarda/felda: Jsou tam
-> Jarda/felda: Jsou tam

pokud by tam byli šestihraný tyčky místo kulatých tak věřim ře by to mohlo fungovat
Na sundání bezpečáků jak dělaný
-> Milan 136: -> Tuner#2: tiez po tom netuzim a viac verim samotnemu orechu 

-> castrol 01.02.16 20:53:43: Já bych to taky nechtěl, postnul jsem to jako zajímavost