skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Co je to za Spz ??
-> Domajz: Razíka s hvězdou jsem si všiml.. ale netuším, co by to mohlo být za emisní nebo jiný potvrzení ani jak maj tohle Španělé ošetřený..

na to Španělsko to vypadá nejpravděpodobněji, ale jen tak pro zajímavost, na značce je nějaké razítko nebo něco ve tvaru pěticípé hvězdy uvnitř které jsou písmena KAT a kolem dole MBP a nahoře to vypadá na MPB (nebo WPB)...bohužel lepší foto nemám...
-> Nwkt:
U nás jo, ale Slováci měli ještě dávno před vstupem do EU na značce vlajku (nebo vlastně státní znak).
goo.gl/PfmUY
U nás jo, ale Slováci měli ještě dávno před vstupem do EU na značce vlajku (nebo vlastně státní znak).
goo.gl/PfmUY
-> jans 09.02.12 13:26:53: V čr taky přišla až s EU
-> jans: Mohlo by být, jestli wiki nekecá, tak z let 71-86, kdy vstoupili do EU, ale nejsem si jistej, jestli na tenhle systém nepřešli ještě i někde jinde..
Hele, ono se to dá i najít - že by teda předEU provincie La Coruña?
en.wikipedia.org/wiki/Spa nish_car_number_plates
en.wikipedia.org/wiki/Spa nish_car_number_plates
Ukrajina má podobný, ale s vlajkou - můj tip je Španělsko, používali stejnou kombinaci a odpovídají i ty tečky místo pomlček.
Se divím, že tam není v rohu vlajka. Tu měli i Slováci v 2. pol. 90. let.
-> Domajz: mozna tipuji spatne ale neni to Ukrajina nebo nejaka takova zeme??
-> Domajz: jen muj tip, francie?
Na starých vratech ležících na dvoře jedné stavební firmy, jsem našel přibitou tuto SPZ, bohužel se mi nepodařilo identifikovat z jakého státu může pocházet. Je relfexní, takže hádám, že je z druhé pol. 90 a výše. Může někdo poradit ?