Správní řízení - kličky

prohledat
62 příspěvků (zobrazeno 51 až 62) od 04.05.2005 do 26.04.2006, založil/a Gryzly
řadit dle data
17:23:13
05.05.2005
kuko
preco sa fizli seru so skodovkami a kradnute bavoraky a medvede su im ukradnute???

ved oni sami jazdia na este viacej doje*anych skodovkach a inych vrakoch dovezenych z azie
14:05:22
05.05.2005
Johny Death
-> Gryzly: no ja se jen přidám s přáním uřímne soustrasti :) no tak z toho nejak vybrusli :) držím pěsti .)
13:20:38
05.05.2005
Majkl
ja se vzdycky ptam ty zensky na poste za prepazkou od koho to je a kdyby mi rekla ze od policie tak se seberu a jdu pryc...
12:44:27
05.05.2005
Baghira
-> Gryzly: Když převezmeš tuhle obálku, tak to je jak kdybys převzal tu s modrym pruhem, pokud tam je něco o správním řízení. Pokud se chceš nějak bránit, tak ji vem, ale počítej s tím, že tě nemine STK, možná nějakej soudní znalec, pokud se budeš hodně cukat a nakonec stejně pokuta nebo správní poplatek...Já osobně bych se jim na to vys...
11:44:57
05.05.2005
TUNER
-> Gryzly: No slušně si do toho zahučel....Jinak držim palce ať z toho nějak vybruslíš....Určitě sem piš jak postupuješ a podobný věci,co kdyby jednou.....4
10:43:16
05.05.2005
Gryzly
-> Baghira: No to jsem si taky říkal že sem tam vzadu neměl nic psát, protože jsem tam potvrdil že ty folie mám a že jsem s tím vozidlem tak jak je byl na STK. A tím jsem si trochu uzavřel cestu zpět. Moje auto si nevyfotili, takže je to tvrzení poldy proti mě. Poldové byli tři ale ti dva se oto vubez nezajimali. A my jsme byli taky tři takže jeto nerozhodně. ;-) Další plus je že mám fotky svojeho auta, takže kdybych je upravil, a nechal udělat na normální foto papír o 9x13 tak bych je mohl předložit jako dukaz že auto bylo v pořádku. to za předpokladu že bych se dostal ke správnímu řízení. otázka je jestli převzít tu obálku s červeným pruhem. Nic jinýho mě od uřadů nechodí, bydlím ve vesnici a todle bude určitě od Městkýho uřadu v okresním městě. A ten oznamobvací lístek přebíral od poštačky táta a ona mu říkal že to je od Policie.

ak mě napadlo že bych si jako přišel na poštu pro tu obálku ona by mě ju vytáhla a já bych jí řekl že jsem si doma zapomněl občanku ale předtím bych si obálku omrknul. A pak bych ji řekl že s občankou příjdu později.

-> Baghira: Co je teda zač ta obálka s červeným pruhem?

Porotže bych radši byl u toho správního řízení a mohl se trochu bránit, než nechat o sobě rozhodnout bez mojí účasti.
09:08:58
05.05.2005
Veron
-> Gryzly: A jéje, to musel být mechanik, že šel k policajtum...7

vyfotil to tvoje auto? Nebo se jenm vyslintal na papír? Každopádně by to měl zkouknout odborník (asi soudní znalec v oboru nebo STK).

Asi je tohle věc, kterou bych řešit nechtěl...
21:55:00
04.05.2005
Baghira
-> Gryzly: No předně by ses měl nějak na poště buď po telefonu, nebo nejlíp přes někoho přesvědčit, odkud ten dopis je, aby to nebylo třeba něco z plynárny :-)... Pokud to bude z městskýho nebo obecního úřadu, tak to neber. Známej mi říkal před časem něco o "účelném skrytí" nebo tak nějak se tomu říká. Jde o to, že spousta lidí využívá kličky v tom, že jim na obálky s modrym pruhem séře a tak MěÚ může tyto věci posílat v obálce s pruhem červeným, obyč doporučeně, nebo třeba spolu s oznámením o přídavcích, prostě se všim co ti může normálně přijít doporučeně z MěÚ. Ale je to pech, tady to třeba mají uplně v řiti a min 2 pokuty už bych měl mít promlčený aniž by mě nějak honili. Ale pozor, teď mi známej říkal, že mu přišla pokuta ze správního řízení po roce a půl, takže přestupek jako takovej už asi neřešej ale pokuta jako taková bude zřejmě promlčena až po 5 letech. Jinak doporučuju jim ten papír o správním řízení nejen nevyplňovat vlastími názory (zezadu), ale ani nepodepisovat...prostě od tebe ať radši nemají vůbec nic.
21:20:50
04.05.2005
minno
prepáč, ale keď som tvoj príbeh čítal, tak som sa musel rehotať. si sa do toho ale zamotal, to ti nezávidím. snáď ti niekto poradí a vylížeš sa z toho.
21:10:27
04.05.2005
Gryzly
Tady je to o těch červených obálkách, psal to giom skoda.stable.cz/cz/index. php?id=7&i...

Atady je ten muj příběh s poldama.

21:04:26
04.05.2005
Gryzly
co todle? portal.gov.cz/wps/.../701 ?PC_863_id=...

Taky jsem prolízal nějaké zákony a v platném zákoně o správním řízení z roku 1967 je napsáno že Správní orgán zastaví řízení

odpadl-li důvod řízení zahájeného z podnětu správního orgánu. Taže kdybych auto přestavěl zpět tak by to mohli ukončit, ale asi bych zaplatil náklady spojené se správním řízením a to bude minimálně 1000Kč.

taky je tam napsáno že mužu doložit nějaký dukazy tak mě napadlo že bych u toho správního řízení předložil fotky z prosince kdy jsem ještě na autě ani prolisy, ani výfuk ani folie. nebo bych si od kámoše pujčil papír kterej dostal když si nechal dělat folie a trochu bych ho upravil. a předložil jim ho. Taky nevím jestli tam bude u toho řízení ten polda co mi prolejzal to auto.
20:44:10
04.05.2005
Gryzly
Tak lidi poradte mi.

někdy loni na začátku dubna mě změříli radarem ale nestihli mě zastavit. do tejdne mi přišel dopis s modrým pruhem, ten jsem si nevyzvedl, za pul roku mi přešel další dopis s pruhem a ten jsem si taky nevyzvedl. po měsíci v listopadu v neděli ve 14.00 hodin u nás někdo zvonil a já otevřu a tam policajt - dopravák. a že hledá mě. Tak jsem mu řekl že jsem brácha a já že nejsu doma. ( teda on chtěl F. (mě) ja já řekl že jsem R. a že F. není doma.) tak on se trochu vyptával a řekl že příjde v pondělí. já celej tejden sevřenou prdel a voni nepřišli. Ale přišli za měsíc v pondělí hned po vánocích. ale já nebyl doma byl jsem zrovna na STK a mluvil s něma táta a řekl jim že jsem v práci a když se ptali kde tak jim řekl jednu firmu ve městě ale jinou než kde dělám. tak žekli že příjdou odpoledne , ale už se neukázali. A někdy v pruběhu dubna vypršela roční lhuta do kdy měli na Městském uřadě muj přestupek projednat, neprojednali a museli ho uzavřít.

Letos v dubnu mě zastavili policajti a udělali mi docela drsnou razii na autě. Policajt byl vyučenej automekánik takže našel:

Nehomologované tmavé folie,

převařené disky kol,

masku vlastní výroby,

osvětlení neplnící svou funkci (dvouvláknovky),

motor z favorita,

Výfuk vlastní výroby,

unik provozních kapalin.

když mě za to chtěl pokutovat tak jsem mu řekl že nemá odbornou způsobilost aby mohl posoudit jestli to na vozidle muže bejt nebo ne. Tak řekl že to dáme do správního řízení. já souhlasil s vidinou že se tomu vyhnu jako minule. ještě mi policajt zkontroloval povinnou výbavu a pak začal vypisovat bonzpapír na správní řízení. chtěl vědět mojeho zaměstnavatele tak jsem mu řekl zasde tu firmu kde nedělám, a chtěl vědět moje telefonní číslo tak jsem mu nadiktoval nějaký číslo z hlavy který mě zrovna napadlo. opak tam vypsal ty moje přestupky, já se ktomu zezadu vyjádřil a po 45 minutách jsem vyrazil k domovu.

Ale sranda mě přešla ted po třech tejdnech. přišel mi domů soporučenej dopis, nebyl jsem doma, tak poštačka nechala doma lístek s oznámením že tan dopis mám do 13.5.2005 na poště. ale ten lístek nemá modrej ale červenej pruh. a někde tady na virtu jsem se dočetl že pokud si nepřevezmu dopis s červeným pruhem, tak můžou rozhodnout i beze mě.

Nemáte s tím někdo nějaký zkušenosti? Baghiro?
Extreme Tyres