skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
font nápisu Garde ?
...díky Pilotovi bude vyřešeno

Zkusím použít tohle vlákno...Na Garde mi chybí nápis na přední masce a na víku motoru(od Pilota mám lištu na palubce - ta je super), v inzerci (bazoš a spol.) se to občas vyskytuje, nemáte někdo zkušenost, který zdroj má slušnou kvalitu ? Dík
-> MOLSO: Nemáš zaš ;), tady máš dalších pár variant jak by mohlo vypadat X.
-> Pilot 105: dekuju mnohokrat pane

-> MOLSO: Ještě to trochu dolaď, D padá pod jiným úhlem a každá linka je jinak silná......;)
Na výšku je nápis umístěn na středu spojleru, na šířku končí E cca 1 cm od horního rohu spojleru.
-> minno: dakujem pekne
Ešte by som chcel poprosiť nejakú dobrú dušu, ktorá by mi bola schopná a ochotná omerať rozmery - výšku písmen a dĺžku nápisu, prípadne aj nejako okótovať rozmery umiestnenia nápisu na na zadnom krídelku.
Nájde sa niekto ?

Ešte by som chcel poprosiť nejakú dobrú dušu, ktorá by mi bola schopná a ochotná omerať rozmery - výšku písmen a dĺžku nápisu, prípadne aj nejako okótovať rozmery umiestnenia nápisu na na zadnom krídelku.
Nájde sa niekto ?

-> MOLSO 07.08.11 14:06:44: pekné :-)
-> ondie: uvidime
na GL lište mam teraz taku chromovu nalepku ŠKODA 105 možno zoženiem ešte jednu lištu a hodím na ňu totok 

-> MOLSO: uvažuješ nad komplet setem ? lišta v palubce a třeba i alá garde maska?
-> ondie: diky
este to nalepit v rovnakej velkosti do rovnakej polohy a bude to spica 

-> MOLSO: docela hezkej nápad,kor jak máš na zadní kapotě ten kupé spojlírek. 

-> OndraST: ja som to chcel kvoli tomuto
dakujem -> darkstar93: za velku pomoc pri tvorbe chýbajúcich písmen

dakujem -> darkstar93: za velku pomoc pri tvorbe chýbajúcich písmen

-> Nwkt: To je lepší zdroj. 

-> Zazaa: Pilot je má určitě, dělá lišty i samolepky
nejsem si uplne jistej, ale myslim ze kubina nechaval nekde rezat tyhle napisy z folie takze pismenka nekde ve vektorech musej bejt :)
Edit> nasel sem jednu nepouzitou sadu (SKODA GARDE na zadni kapotu + napis GARDE a prouzek na masku)
muzu to seskenovat a jestli to nekdo okrivkuje a necha riznout tak bych si jednu sadu do rezervy vzal a tuhle bych konecne nalepil na auto :)
Edit> nasel sem jednu nepouzitou sadu (SKODA GARDE na zadni kapotu + napis GARDE a prouzek na masku)
muzu to seskenovat a jestli to nekdo okrivkuje a necha riznout tak bych si jednu sadu do rezervy vzal a tuhle bych konecne nalepil na auto :)
-> MOLSO: minno - generator :D
aké písmená naviac by si chcel? 
EDIT.. mohol by som skúsiť urobiť dalšie písmená ak by si chcel.

EDIT.. mohol by som skúsiť urobiť dalšie písmená ak by si chcel.
-> MOLSO: nie

-> minno: a vedel by si aj dalsie pismena vygenerovat ? 

font asi ťažko ale ak máš dobrú predlohu tak niečo nakreslím.
Ahoj nemal by niekto font toho napisu GARDE co maju gardecka an prednej liste/ zadnom kridle / na liste GL palubky ?
dakujem
dakujem