Škoda Rapid otázka vyplati sa kupiť?

prohledat
7 příspěvků (zobrazeno 1 až 7) od 23.06.2011 do 07.07.2011, založil/a Maiffy - zrušená registrace
řadit dle data
11:58:00
07.07.2011
Michal N 283 - zrušená registrace
-> Maiffy: Osobne by som to kúpil tak maximálne na ND-povyberal z toho,čo je dobré a zvyšok-smer šrot.Vyzerá,že sa z nej ešte dajú použiť veci.Ale opravovať to sa moc neoplatí,lebo za tie peniaze,čo do nej dáš kúpiš kompletný originálny Rapid bez zbytočnej roboty,na ktorom už môžeš robiť len svoje dodatočné úpravy.Diely na tieto autá sú ,len treba hľadať,predajcovia sú leniví ich objednávať a radšej každého odbijú s tým,že sa to nedá kúpiť,ale zoženieš všetko-vlastná skúsenosť.Btw ..k tej výmene karosérie-všetko sa dá,len treba vedieť,ako na to,ak je to spravené poriadne,nikto to nerozozná.A s tou basou...to by sme už boli zavretí polovica tejto stránky+další ostatní,robí sa to bežne,starú herku a ešte k tomu škodovku dneska nikto kontrolovať nebude,takže žiadne strachy,tiež som to tak niekedy mal,aj ked dneska by som do toho už nešiel-zbytočná robota.Ako vravím,ak chceš Rapid,kúp si zachovalý kúsok,na intrenete a v bazároch je ich ešte dosť a máš to bez starostí.Pekný deň 4
11:40:15
07.07.2011
afro100
-> john simple: ne
11:39:45
07.07.2011
john simple
afro100 - u vás nejde vyměna karoserie ?
20:56:43
23.06.2011
palinator
-> Maiffy:

Nikdy se nevyplatí koupit ani auto, ani škodovku. Je to jeden z mnoha hajzlů na peníze a jestli nejsi opravdový fanda, nemá cenu se do toho pouštět. Normálně, racionálně myslící jedinec tohle nedělá.
20:54:42
23.06.2011
afro100
-> Maiffy: ked pokladas tuto otazku by som sa na to vyprdol ... naviac ked kupis zachovaly komplet kus, budes mat vo vysledku menej vydajov ...

A je to bez TP ... za to ze to postavis na iny TP je basa ...
20:47:59
23.06.2011
Jarda - zrušená registrace
cena je sice nizka, ale nebudi na me dobry dojem... rapida ano, ale do tohoto pocitej tak 100tis. sk, aby jsi mel lestenku :)
20:16:05
23.06.2011
Maiffy - zrušená registrace
Dobrý, tak dlho uvažujem či mam kupiť škodu rapid ale neviem či sa to vyplati dnes som bol v mototechne a už ani na to nepredavaju diely tak sa vás pytam či by som mal kupiť či nie viac inzerat tento: auto.bazos.sk/inzerat/... /skoda-rapid.php

Poskladať atd to nebol bi problem proste to dať do originalneho stavu 2
zvětšit Škoda Rapid otázka vyplati sa kupiť? - obrázek od Maiffy - zrušená registrace vložen 23.06.2011 20:16:05
Extreme Tyres