skoda.virt.cz
odkaz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Karosársky tmel
-> MOLSO 31.01.11 14:06:21: si asi slabo brzdil
kua

-> škodec: na tom spoji ale popraská asi všetko , to treba nalakovať a potom tmeliť , 999 nie je zase taký tmel , časom schne a praská
-> minno: ano je to to BODY999 co si spominal
-> suri: tiez isla pod to zakladovka. Špára blatnik-stlpik ( img.skoda-virt.cz/vase_au ta_upload/6127_2009-09-17_ 11-40-17_1.jpg ) Je mozne ze to bude skor na zvary a tu to nevydrzalo.
-> suri: tiez isla pod to zakladovka. Špára blatnik-stlpik ( img.skoda-virt.cz/vase_au ta_upload/6127_2009-09-17_ 11-40-17_1.jpg ) Je mozne ze to bude skor na zvary a tu to nevydrzalo.
MOLSO 31.01.11 13:47:22 napsal:
→ škodec: aj mne boby praskli ked som na snehu presiel po
kameni
zabil
→ škodec: aj mne boby praskli ked som na snehu presiel po
kameni

www.loctite.as/?p=product
s... čo toto?
-> minno: to oblo pred davnymi časmi ked som mal žltý jednobob 

-> MOLSO: a nie si ty už na bobovanie starý?

-> škodec: aj mne boby praskli ked som na snehu presiel po kameni 

-> škodec: kam a ako si to aplikoval? dával som to na špáry podbehu a zvary na základovku a drží
-> škodec: boby
s akým máš dobrú skúsenosť ty na ten spoj čo som písal?

-> minno: myslím že to nie je na také použitie , skôr ako ochrana zvarov , ja musím zohnať niečo ako bolo origo , pružné a pevné
boby nie, skusal som praska

-> suri: no ja som ho dal do špáry medzi predný blatník a A stĺpik a aj tak to zas prasklo.
-> minno: normálny tmel na zvary a podobné vecí , nepáčila sa mi ale jeho hustota
-> 4dams: nie, malo by to byť niečo ako karosársky tmel, u nás sa v obchodoch nič iné ani nepredáva:
eshop.farbylakygds.sk/pre daj/.../BODY-999--300ml
Ja s tým skúsenosť mám, len chcem vedieť či aj vy.
eshop.farbylakygds.sk/pre daj/.../BODY-999--300ml
Ja s tým skúsenosť mám, len chcem vedieť či aj vy.
-> minno: to je vosk na dutiny?
A body 999 niekto používa?
-> Stepan FUN: zapisujem :-)
-> suri: Dinitrol 410UV ;-)
více nikto nič?
-> Discovera: mrknem , skôr som myslel že v etke sú takéto tmely opravárenské . zistím cenu a objednám
-> suri: Ne jen ti co pracovali a pracují ve škodovce se k tomu mohli dostat (známý si občas přinesl trochu v tubě)
Tmel od MEFI je podle mě jediný, který jako jediný tuhne rychle a drží jako originál....Vyzkoušel jsem hodně značek a nejhorší je od SOUDALu...schne až 4 dny a nedrží ani po ztuhnutí....dá se odtrhnout a pak jde dolů sám....od EMFI je to celkem problém vůbec odlepit.
p.s. po otevření spotřebuj nejlépe tentýž den.....nebo ti ztuhne a můžeš jí sebe líp utěsnit a stejně ti ztuhne...
Tmel od MEFI je podle mě jediný, který jako jediný tuhne rychle a drží jako originál....Vyzkoušel jsem hodně značek a nejhorší je od SOUDALu...schne až 4 dny a nedrží ani po ztuhnutí....dá se odtrhnout a pak jde dolů sám....od EMFI je to celkem problém vůbec odlepit.
p.s. po otevření spotřebuj nejlépe tentýž den.....nebo ti ztuhne a můžeš jí sebe líp utěsnit a stejně ti ztuhne...
-> Discovera: díky mrknem , ešte sa opýtam či je k dostaniu origo čo dávala škodovka
EMFI PU50 polyuretan v tubě v bílé, černé či šedé barvě....podle mě jeden z nejlepších co jsem kdy vyzkoušel
Viete poradiť nejaký kvalitný biely tmel na spoje blatník karoséria prípadne na zvary? Karosársky od denbraven poznám , nechcem