skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Nový Tp
-> Nwkt: fakt? .. hm že by neznalost technika? . . . je to tak 3 roky ... protože 5-6let sem neměl papíry :-D
-> Tomaso435: 5-6 let
-> Nwkt: aha... ale to není tak dlouho zrušený ne? dyt sem se vo tohle kvuli jednomu zajimavýmu autí dotazoval , celkem nedávno
-> Nwkt: Přihlásím i 30 let staré auto ale musí mít doklady třeba německo
-> Tomaso435: Bejvalo, ale kvůli EU to museli zrušit
-> petr s 09.01.11 16:50:29: myslim že mi řikali auto starší deseti let už nepřihlásíš......
Vozidlo vyřazené z evidence zpět do registru nedostaneš.
Totéž platí i o vozidlech odhlášených na export. (Pokud nedojde k dohlášce k cizině a opětovnému odhlášení zpět do země původu a zde jako dovoz - tj. nesmysl, na který jsem se osobně vykašlal)
Jedině na veteránské doklady jako vozidlo bez TP, pokud projde testací.
Totéž platí i o vozidlech odhlášených na export. (Pokud nedojde k dohlášce k cizině a opětovnému odhlášení zpět do země původu a zde jako dovoz - tj. nesmysl, na který jsem se osobně vykašlal)
Jedině na veteránské doklady jako vozidlo bez TP, pokud projde testací.
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : Nedostaneš nové papíry na staré auto které bylo odhlášeno je tam ale nějaká vyjímka u aut odhlášených asi z roku 2000
-> petr s: Musíš mít alespoň odhlášený TP?
-> Brayen: nejde
Zdravím vás, chci se zeptat, pokud koupím veterána bez TP, jde na něho nechat vystavit nový TP ?? jak je to náročné ?? kam zajít ?? kolik to stojí ?? nemáte někdo zkušenost ?? dík moc.