skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
výkres hlavy motoru
21:12:55
29.09.2010
29.09.2010

petr s
-> m8rinek: Tolik kilo odpadu
16:00:35
29.09.2010
29.09.2010

slaan
tak či tak, väčšina takýchto vecí sa dokončuje frézovaním. Pri práci s CAM softvérom záleží aký si tam navolíš polotovar. A ten môže byť kváder nejakej zliatiny, alebo takmer hotový odliatok.
Ja ten CNC program budem robiť v CAM softvéry, ale na to potrebujem 3D model z CAD. A ten bez výkresu nespravím. A niesom na takej úrovni, aby som si nejakú hlavu motoru navrhol, vypočítal a narysoval sám.
A hlavu motoru chcem preto, aby vyučujúci padol na zadok :) a nieje to tak zložité ako celé telo motoru..
Ja ten CNC program budem robiť v CAM softvéry, ale na to potrebujem 3D model z CAD. A ten bez výkresu nespravím. A niesom na takej úrovni, aby som si nejakú hlavu motoru navrhol, vypočítal a narysoval sám.
A hlavu motoru chcem preto, aby vyučujúci padol na zadok :) a nieje to tak zložité ako celé telo motoru..
15:30:37
29.09.2010
29.09.2010

suri
-> slaan: nie je hlava trošku zložitá? hlava je odliatok opracovaný , nie kus materiálu obrábaný od nuly . výkresy na také veci neexistujú ak to musí byť hlava tak si vymysli nejaký 1 Valec 4 takt
13:58:17
29.09.2010
29.09.2010

slaan
Ahojte. Som študent a dostali sme za úlohu si vybrať nejakú súčiastku, ku ktorej mám spraviť CNC program pre frézovanie.
Chcem požiadať, či by mi sem niekto nemohol dať výrobný výkres hlavy motoru. Najlepší by bol asi štvorvalcový. Či vznetový, alebo zážihový je asi jedno..
Chcem požiadať, či by mi sem niekto nemohol dať výrobný výkres hlavy motoru. Najlepší by bol asi štvorvalcový. Či vznetový, alebo zážihový je asi jedno..