skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Nálepka s číslem 46
A já si dám na auto brzo "29" jako Tomáš Vokoun 

já mám na žlutce číslo 74 a je to číslo Daijiro Kata z Moto GP který zemřel v Suzuce.
-> Tampajs: Symbol modré 76 v oranžovém kroužku je znak řetězce benzínových stanic Union 76 ve Spojených Státech.Tato značka patří v současné době koncernu ConocoPhillips (u nás třeba benzínky JET).Union Oil Company, originalní vlastník značky 76 se v roce 2005 spojil s koncernem Chevron, ale ještě před tím stačil v roce 1997 vyčlenit značku a logo Union 76 a prodat je firmě Tosco, kterou následně koupila Phillips Petroleum.Značka Union 76 se stala symbolem evropského tuningového směru „cult style“ a „rat style“
viz příspěvek asphalte, téma: Život s krysou (favorat)
viz příspěvek asphalte, téma: Život s krysou (favorat)
-> MATTESS: 46 vim ale co znamená těch 76 to nevim to vídám docela často :)
To znamená, že ze všech povozidel se jednou stane Námaha a Fiat 

ja mam na aute cislo 120 a taky nevim proc - netusite?
driv jich jezdilo hodne, ale ted je jich mene a nekdo si z toho udelal 105 a jiny zase 130 apod kraviny
driv jich jezdilo hodne, ale ted je jich mene a nekdo si z toho udelal 105 a jiny zase 130 apod kraviny
-> Peca: a ještě můžeš čato potkat další číslo - 76
Tuner#2 18.05.10 23:29:29 napsal:
... neb hokej a Jágr mě nic neříkají
Barbare! 
... neb hokej a Jágr mě nic neříkají

-> Tuner#2:
súhlas

-> Peca: Asi jako někdo si lepí na spotřebáka logo virtu byť to není škodovka, nebo logo rádia které poslouchá, tak prostě fanda dle mě nejlepšího jezdce na dvou kolech si tam dá jeho číslo, které používá od nepaměti... Já bych zas nevěděl co znamená 68 neb hokej a Jágr mě nic neříkají

-> afro100: jo, toby tomu odpovídalo ten vzhled. I tak to nechápu, proč to cpou na auta, když jde o moto. Díky za doplěnní znalostí, já jsem skončil u 68 Jágra 

-> Peca: tuším tuším, že to je štartovacie číslo Valentina Rossiho, číslo mmá zvyčajne aj rovnaký štýl ako na jeho motorke, vyjadrujú týmto že mu fandia by som povedal :)
www.starstore.com/acatalo g/Z0070-Valentino-Rossi-20 -01.jpg
www.starstore.com/acatalo g/Z0070-Valentino-Rossi-20 -01.jpg
Valentino Rossi
valentino rossi-46
Dost často potkávám auta různých značek, co mají na zadní části - skle, dveří atp. nálepku - číslo 46. A nikde nic víc. Prozradí mi tu někdo osvícený, co ta číslice znamená? Vídám to od Pežotů po Felicie, v Blansku, Brně i třeba na autech na dálnici do Prahy. To je symbol nějaký sekty, velikost IQ řidiče či co že zrovna toto číslo?