skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
co je to za kola?
Copak je toto za kola ? Z jakého vozu jsou původně ? (teda pokud je někdo dával jako originály) 5,5x13 ET38 4x100
-> Vojťas: hodně dobrej díl, dost jsem se zasmál! boží!
-> Milan 136 24.11.15 22:14:05: Vcera sem taky videl. Vyyykooon, rychloost ...

-> Mr._Nosferatu 24.11.15 22:23:07: Musíš mít hodně ubrousků a nebo hodně kamarádek, nejlépe na každý paprsek jednu. 

-> castrol: ale stejně se musí i chrom občas přeleštit :D
-> Mr._Nosferatu: su pochromovane
-> Milan 136: ale nezávidím tomu kdo je leštil :D
-> Mr._Nosferatu: kokotrony

-> Milan 136: A jak se jmenují ?
Vzdycky jsem je videl na obrazku pro prdel. Ale na auto to muze dat jen Clarkson 

-> Tomaso435: je tam 8SD
-> kejvl: pokud na kole najdeš v rámčeku [8SD] je to 4x100. jinak 4x98. verze s pokličkou..klasika
-> kejvl: ale podle těch šišatých osazení kolem děr možná existují v obojím provedení
-> Milan 136: mozne to je. Nemeril sem
-> kejvl: podle mají tyhle 4x98 ale jistej si nejsem. Tomaso nám řekne
Ahoj kluci, prosím vás co je tohle za kola? Prý mají být z favorita. 5Jx13 4x100. Děkuji
-> Luky: Nejspíš hafo..
-> Pavel P..: hm, skoro jsem se trefil
Kolik typů těchhle jitrnic v 13" bylo?

-> Luky: bílý jsou Panasport a ty zlatý jsou PEG
Který kola jou který? Ty bílý se dávaly v Anglii na Sporta? To jsou Minilite?
-> Luky 28.08.15 07:26:09: Na první pohled bych řekl, že to jsou žigulácké plecháče, ale stejně tak to může být Renault...
A kolorované mi to moc nepřijde, maximálně lehce přibarvené

A kolorované mi to moc nepřijde, maximálně lehce přibarvené

-> Luky: taky mě to tak přijde...
-> radekp: není to dokonce kolorovaná ČB fotka?
-> vhml: Vzhledem ke žluté barbě na spoileru RS bych řekl, že kila jsou taky žluté barvy.
-> Luky 28.08.15 07:26:09: spíš by mě u tý vlevo zajímalo co je to za barvu 

Co má za stovka v pozadí? Vypadá to jako koncernový plecháče, ale v tý době asi těžko...

-> havlik: tyhle jsou úplně jiný, chybí jim ten kruhový střed
img.skoda-virt.cz/vase_au
ta_upload/.../10074_2013-0
5-30_11-29-29_20.jpg ale vypadaj trošku jinak řekl bych, ale je možný že jich dělali víc typů
-> Zazaa: já právě 4 paprsky snad nikdy neviděl
-> Luky: to je original ... ATS takovehle delalo
dokonce sem videl i 3dilnou verzi
dokonce sem videl i 3dilnou verzi
dat im inu farbu tak paradu urobia
Podobný design kol jsem viděl na dobových záběrech soutěžního BMW E30 M3
-> Milan 136: Mě se třeba kola od Alcaru líběj ....Je to něco jinýho než maj ostatní ....
Lease plan ty hybridy dovedl k dokonalosti. místo loga alcar si nechali na střed udělat plastický logo lease plan

-> vhml 09.02.15 21:30:36: Já jsem teď pořídil 17ky plechy na zimáky, abych mohl přehodit z alu a provést jejich renovaci. Jsem zvědavej, jak to na nich bude vypadat. Moc 17kovej plechů jsem ještě neviděl.
Plechy ale budou číbrný.

mě se to náhodou líbí... klidně někomu vyměním za klasický černý plechy 15" 5x112

tyhle pokusy o liťák z plechu mívaj i některý starý oply
To si vždycky říkám celej listopad, když vídám ty nový auta na černejch plechách, že se svejma 17" pětipaprskama nejsem vůbec in

Mě to na tom Rapid-u až tak neurazilo, na zimu proč ne... ale zázrak to taky není, to je fakt.
-> Nwkt: jediný auto, na kterým to akceptuju je Yeti. má to i celkem slušný ET. Ale rezne to jaxviňa

-> Milan 136: Tak todle jsem viděl na supu v sobotu v bazaru
hnus velebnosti

-> dragon_cb_cz: hnusný kola od alcaru, který nikdo nechce. Teď je asi za cenu šrotu koupil Lease Plan a cpe je na octavie, superby, passaty a asi existují i menší na rapida...
www.google.cz/search?q=al car+hy...
www.google.cz/search?q=al car+hy...
-> dragon_cb_cz: Nic zasadniho nejaky plechy nevzhledny podle meho vkusu co sem videl uz vicekrat. Nicmene pro me 

-> dragon_cb_cz: Jo jo, dneska běžná věc, bezpoklicovej plecháč, proč ne :))).