Je to ono.Stačí zavolat a domluvit se.
Nechal jsem tam dělat 2 sady litých kol a s prací jsem byl spokojen.
skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Pískování/tryskání
-> lubor: je to ono?
VOP GROUP, s.r.o.
Lipová 1128
737 23 Český Těšín
ty sis tam nechal dělat nějake litaky?
VOP GROUP, s.r.o.
Lipová 1128
737 23 Český Těšín
ty sis tam nechal dělat nějake litaky?
V.O.P Group, areál firem kousek od Českého Těšína, čili od Hnojníka kousek.Opískování cca 110 Kč/ disk, komaxit cca 230 Kč/ disk. Dělají slušně a levně, jen je třeba je občas popohnat.
-> aDAm:
Otvírák na konzervy
Tak poblíž Fm o ničem nevím... Bohužel.. Pak je ještě pískování někde v hodslavicích pokud se nepletu,ale kde přesně nevím.. ale to je jedno.. to máš ještě dál..:)

Tak poblíž Fm o ničem nevím... Bohužel.. Pak je ještě pískování někde v hodslavicích pokud se nepletu,ale kde přesně nevím.. ale to je jedno.. to máš ještě dál..:)
-> doly120-ten třetí:o): no kousek od FM takže přibor trošku z ruky, ale kde je ta "lanova" cesta vim ;) ja ji řikam otvirak na konzervy ;)
-> aDAm: Odkud přesně si? Ten Prchalov je u příbora...
Jestli víš jak je ta cesta první třídy ,,lana,,tak je to pocestě.
Jestli víš jak je ta cesta první třídy ,,lana,,tak je to pocestě.
-> Čokin: Ahoj nepamatuješ si na kolik to v tom Břestu přišlo bydlím kousek od tama a potřeboval bych opískovat zadní nápravu?
-> Čokin: no raději něco frydecko-mistecko, ostravsko atd...dál to pro mě nemá cenu, to už můžu hodit do prostějova po cestě do brna ;)
-> doly120-ten třetí:o): prchalov mi nic neříká
-> doly120-ten třetí:o): prchalov mi nic neříká
-> aDAm: Prchalov si skoušel? Nechavali sme tam pískovat kopretiny a spokojenost:)
Co jsem zjištoval tak jedna firma je na Horní Bečvě ale ty budeš chtít asi něco blíž že.
www.matusik.cz/index.php? lang=cz&am...
Jinak já jsem ted pískoval v Břestu u Hulína.
www.matusik.cz/index.php? lang=cz&am...
Jinak já jsem ted pískoval v Břestu u Hulína.
Má někdo ze severmoraváku kontakt/doporučení na nějakou firmu dělající tryskání?
Mam tady 5ks apoll co potřebují dát dohromady a zatím nevím kde je nechat opískovat.
Pozdeji bych potřeboval díly nápravy - tryskání + komax.
Mam tady 5ks apoll co potřebují dát dohromady a zatím nevím kde je nechat opískovat.
Pozdeji bych potřeboval díly nápravy - tryskání + komax.