skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
velikost šipky na rally vozech
23:07:27
08.06.2009
08.06.2009

Kloggie
-> Fén: tyjo díky moc!!já našel akorát to označení odpojovače elektriky. No dobrý, tak to bude v pohodě.
03:46:47
04.06.2009
04.06.2009

Fén
V příloze pro letošek jsem našel toto:
- Jména jezdců a příslušná státní vlajka mohou být umístěny pouze jednou na každém boku vozu na ploše nejvýše 10x40 cm.
- Znak klubu, odpovídající zvyklostem, muže být na každém boku vozu, jeho rozměry nesmějí presáhnout 10x10 cm.
- Vypínač el. obvodů musí být označen červeným bleskem v bíle lemovaném modrém trojúhelníku, jehož základna měří minimálně 120 mm.
- Co se týče označení tažného oka, tak je pouze uvedena barva toho oka a to žlutá, oranžová a červená.
Víc jsem tam toho nenašel.
- Jména jezdců a příslušná státní vlajka mohou být umístěny pouze jednou na každém boku vozu na ploše nejvýše 10x40 cm.
- Znak klubu, odpovídající zvyklostem, muže být na každém boku vozu, jeho rozměry nesmějí presáhnout 10x10 cm.
- Vypínač el. obvodů musí být označen červeným bleskem v bíle lemovaném modrém trojúhelníku, jehož základna měří minimálně 120 mm.
- Co se týče označení tažného oka, tak je pouze uvedena barva toho oka a to žlutá, oranžová a červená.
Víc jsem tam toho nenašel.
01:17:39
04.06.2009
04.06.2009

Kloggie
Nevíte náhodou někdo velikost a barvu šipek označujících tažná oka na rally vozech? Je to dané předpisem nebo je to na blahovůli výrobce? A nápisy na okně a rozměry vlajek, to je taky daný? Nemůžu to nikde najít ani v předpisech pro rally :( Už mi bylo řečeno, že šipka má být žlutá nebo oranžová, ale já jsem viděl i červenou. A jména jsem taky viděl různý...