skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
dveře 120
prohledat
16 příspěvků (zobrazeno 1 až 16) od 19.03.2009 do 21.03.2009, založil/a beastyLA - ten první
Taky se nechá zaletovat,dřív jsme to dělávali u špatně dostupnejch karosářskejch dílů. nebo než se s tím patlat je kolikrát lepší sehnat jetý zdavý dveře. Když si ve finále spočítáte čas,smirek,kartáč,vlákno,
kit,základ barva,energie...
-> Czkedar:

-> doly120-ten třetí:o): jeste nemas rapida hotoveho a uz si domlouvas ksefty

-> beastyLA - ten první: Ok

-> doly120-ten třetí:o): já se připomenu

-> beastyLA - ten první: Tak musí se to vzít jemným smírkem...
A nejlepší by blo kdby se to vykitovalo a pak na to plnič.. ale to už je na tobě...
Vercajk vemu..když nezapomenu

A nejlepší by blo kdby se to vykitovalo a pak na to plnič.. ale to už je na tobě...
Vercajk vemu..když nezapomenu

-> doly120-ten třetí:o): šmirglem ano, ale to se dostanes do hloubky, udelas díry a jak to zaplnit, nevím... necham to na tobě, toz si na hroch vem vercaik
já vezmu červený spray 

-> beastyLA - ten první: Vzít to šmiglem pak základ na to kit a hurá do laku

-> doly120-ten třetí:o): dobrá, tož se připrav na pěkné věci, 3 dveře, viz foto, koukni na predni dvere vlevo dole
-> beastyLA - ten první: www.naradiprofesional.cz/
bodysoft-211-tmel-zluty-25
0g
Stímhle mám celkem dobrou zkušenost,a ve škole to lakyrníci používají...
Stímhle mám celkem dobrou zkušenost,a ve škole to lakyrníci používají...

-> beastyLA - ten první: Klidně ti to tam opravím
Značka kitu body
Jinak karosář sem-nebo spíš budu

Značka kitu body

Jinak karosář sem-nebo spíš budu

-> doly120-ten třetí:o): a nejaká značka kitu? nebo to nechat na hrochac? ze by jsi to opravil?

-> beastyLA - ten první: Tak to asi nejde.. Ale ještě je možnost to vzít nějakým jemným kitem... a máš to možná rychlejší a pro tebe levnější:)
Pistol bych ti klidně pujčil:)
Pistol bych ti klidně pujčil:)

-> doly120-ten třetí:o): a dá se to koupit jen jako tubička, kterou někde nanesu? abych nemusel kupovat 5kg barel, za 2 tisíce pistolku, jen kvuli 3 vetším puklinám

-> beastyLA - ten první: Stříkací tmel nebo plnič bude možná stačit...

zdravím, nejsem karosář ani mechanik, ale mám na autí pár puklinek na dveřích ve spodních liniích, takové puchýře, šmirglem bych je dorovnal, ale jak dál? budou tam díry... čím je vyrovnat? tmelem, nebo existuje něco na to? abych zašel do barev a laků a nekoktal, co chci? díky za rady