skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
jak vyřešit výfuk-2 koncovky (od škodavýfuky)
no jako nevmi pokud chcete špekulovat jak to vypadá vevnitř je nejlepší to rozříznout jinak co chceš slyšet za radu tak kup jiný koncovky kulatý nebo jednu oválnou a je to hotový jaký pak tady špekulovaní kvůli každýmu hovnu. Katalogu na koncovky je na netu miliony
-> Breakz: Jestli ma jednu koncovku,tak ji ma nejspis uprostred tlumice a timpadem muze byt i vnitrek jinak resen,Kdyz jednu zaslepis,tak bude v tom tlumici k nicemu.Urcite tam byla pro ucel a ne na paradu.Mel by jsi se poradit s Majklem.
je to možný no, jenže když ho dělali i s jedním vývodem tak nevim, třeba majkl mě přijde že má na princezně stejnej akorát že jednokoncovkovej..
-> Stepan FUN: hlavne ze mas stejny nazor

-> jarda.u1: Byl jsi o trochu rychlejší... :-)
-> Breakz: No nevím, ale zavařit ten jeden vývod asi není dobrej nápad. Nevím jakej průměr ty trubky maj, ale předpokládám, že zavařením jedný trubky bys z toho vejfuku udělal pěkný dusítko...
-> Breakz: to bych nedelal,tim ten vyfuk pridusis.Zkus sehnat dve stejne kulate koncovky o stejnem prumeru jako byly ty puvodni a navar je tam.
-> havlik: ale jestli teda trubky nevedou skrz vnitřek tak by klidně stačilo jeden vývod zavařit, to by bylo asi nejjednodužší řešení..
-> havlik: ale určitě co jsi viděl byl jednokoncovkovej? ale tenhle může být třeba jinak řešenej..
-> Breakz: no co sem tady viděl fotky tohohle výfuku zevnitř tak tam snad krom asi dvou přepážek nevede nikam nic:D takže bud to předělat uplně nebo dát oválnou koncovku před obě a nebo koupit dvě stejný kulatý
Mám dvoukoncovkový výfuk od už neexistujícího výrobce škodavýfuky, na kterém se mi loňský rok utrhla jedna koncovka, odstavil jsem ho, ale rád bych si ho zase šoupnul na auto, tak teď řeším jak to udělat.. napadlo me dát třeba místo dvou koncovek jednu oválnou a nebo to předělat jen na jeden vývod, ale zase nevím jak to mají řešené uvnitř, jestli nevedou ty dvě trubky přes vnitřek to by byl problém.. co myslíte? případně nějaký jiný nápad? diky