skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
pryžové lůžko 5.st.převodovky
prohledat
8 příspěvků (zobrazeno 1 až 8) od 05.03.2009 do 05.03.2009, založil/a Jakub Vedral
-> Jakub Vedral: Ty originály se stejně trhali, takže myslím, že chybu neuděláš.

-> TUNER: No po lońském sprintu v Hrocháči mě občas zazlobí trojka, hlavně když je studený olej, tak uvidíme. Možná to přijde už brzy, ale raději se do toho moc nehrnu 

-> Tuner#2: Díky za radu. Koupím ten tvrdší.
-> Tuner#2: Jestli chceš rychle měnit převodofku,tak se staf,půjčim ti motor.....))))
Není, ale prý se nechali teď vyrobit tyhle tvrdé a pak i nějaké sériové a ty by měl mít snad člověk z OB autodílů, ale je to info z druhé ruky. Navíc tady bych dal jednoznačně ten tvrdší, půjde lépe řadit a uložení bude stabilnější. Už ho mám doma a hned jak půjde převodovka ven, tak ho tam dám.
-> Jakub Vedral: vim kde maj v Praze v mototechně...
Joo,to uz je docela problem.Ja ho videl naposled v mototechne tak pred 3-ma rokama.Alespon tady u nas.........
Zdravím všechny. Potřebuji sehnat pryžové uložení 5st.převodovky, které je na příčce, která drží úhlová ramena. Sehnal jsem jen na Speedpru, ale nechce se mi tam dávat tvrdé. Prosím o radu, kde se dá koupit a případně kontakt. MOC DÍKY!!!!