skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Dobrý e-obchod na náradie
jasne, orechy na to idu z goly normalne, ja ale potrebujem srobovaky. ploche a krizove bud na 1/2 stvorhran alebo vlozit do maleho orecha.
-> Kaňa: pockej aj todle mam doma an to normalne narazim orech z goly... ono tam ma bejt jeste nejakej mezikus?
Tak som nasiel niekde na nete sadu razoveho skrutkovaca trochu novsieho dizajnu ( znacka WERA ) ako je moj na obrazku + 11 malych nadstavcov a cena mi vyrazila dych - 769 Euro = 22.000,- korun, slovom dvadsatdva t i s i c korun, co absolutne nechapem.
uplne genialna :)
-> bflm 01.03.09 19:48:32: to je dobrá věc 

minno, prepac ze vyuzijem tvoje vlakno, ale nemusim zbytocne zakladat dalsie o naradi. prosim vas, postracali sa mi skrutkovacove nadstavce k takemuto priklepovemu srobovaku, velkost stvorhrana 1/2 ". nikde to nemozem zohnat, neviete o dacom ? original myslim boli take cierne 6-hranne a nasadzovali sa do klasickeho orechu 10 mm.vdaka.
-> bflm: vďaka
-> suri: viem, tú technaco stránku som už pozeral ale registrácia bohužiaľ len pre firmy :( takže tam objednám prt
-> suri: viem, tú technaco stránku som už pozeral ale registrácia bohužiaľ len pre firmy :( takže tam objednám prt
-> minno: Ano je to levý závit
keď je uvedené "Očko závitové Ľavé" to znamená že je to na opačný závit?
juuu vy ste sa sem ale rozpisali :)
-> Saky: Strojní je kolem 10 podle toho jak je dlouhý jsou tam i 15 cm dlouhé a ty 8 byly jenom 3 samostatné závitníky
-> bflm: sada jako ocko, a trojice zavitniku? pripadne jeden strojni
-> Saky: Sada 8 byla kolem 25 korun
-> bflm: praha uz je prijatelnejsi.. ted jeste otazka kolik vazi prumerny zavitnik-) treba M8 a prumerne ocko? -) aneb kolik zavitniku M8 je do kila-) 10?
-> Saky: Oni mají mět i prodejnu někde v praze Blažejová SRO prodej nevyužitých zasob
www.hledamdodavatele.cz/f irmy/026660-blazejova-sro
www.hledamdodavatele.cz/f irmy/026660-blazejova-sro
-> bflm: no prostejov je trosku z ruky-)
-> Saky: To může koupit každý kdo do toho obchodu přijde a jsou tam od 2 do 40mm Obchod se nachází v prostějově na olomoucké ulici
-> bflm: a za 300kc kilo kupujes zavitniky jen ty nebo muzes sehnat i pro dalsi? za takovou cenu bych je bral.. mam dve dilny a vybavenou jen jednu.. ale abych kupoval kazety s par zavitnikama za tisice tak to se me nechce..
-> pistaa: tak fajn , díky
-> suri: stara odkusana vec, neni co skusat
-> bflm: paráda , máš to vyskúšané? ozaj to funguje?
-> minno: Než moc závitníků tak na opravy závitů je vhodnější tohle
www.azvercajk.cz/8626-zav itniky-zavitorezne-nastroj e/22187-pilnik-na-opravu-z avitu
www.azvercajk.cz/8626-zav itniky-zavitorezne-nastroj e/22187-pilnik-na-opravu-z avitu
-> minno: www.technaco.sk/print.asp
?cls=SPrese... toto je dobrá stránka na náradie
-> bflm: -> suri: nooo teraz dosť súrne potrebujem kúpiť hlavne očko 18x1,5 lebo som ho mal požičané a niekde cestou do práce mi vypadlo z tašky a stratil som ho :-( no a tak menej súrne by som toho kúpil aj viac, čo by sa mi hodilo, kadečo.
-> minno: aké chceš očká a závitníky? kontakt by som zohnal od otca ale prvé treba vedieť čo chceš
-> minno: Jaké chceš závitníky a očka já je kupuji za 300 korun kilo jsou nové a stará česká výroba
Ahojte, vedeli by ste doporučiť nejakú dobrú stránku s obchodom na náradie atď....Teraz konkrétne potrebujem niečo dobré na závitníky a závitníkové očká...a nič dobré neviem nájsť.