skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Díly na Vfts
-> gim: To dělal krejbich asi 5 motorů
-> vhml: na strankach metalexu sem driv zahlid, ze jeste delaj 16V hlavy na lady, tak se muzes zkusit poptat i tam, ale ted uz to tam psany nemaj.
-> vhml: A kdybys nedělal tajnosti tak byli asi před 2 měsíci i kola 10 palců origo MTX
-> Luky.: hele už jsem nazul i nový zimáky, jinak už nevím co s tebou :-D -> bflm: jo, komplet hliník. Můžeš nějak rozvést ty kontakty, který si dával na úvod? Alespoň to nějak seřadit s tečkama a čárkama abych věděl co je co :-D
-> vhml: Nemam tě rád 
Tě za trest zítra zase porazim

Tě za trest zítra zase porazim

-> vhml: je to v hliníku ? já mám jenom dva díly a to asi ty nejdůležitější jeden je převodovka R3 a pak taková hromada oleje
-> Luky.: já už na něj šahal a nic moc :-D je to celý nějaký papírový

-> vhml: No když mě to nikdo neřek. Tady se buduje jedno z mých nejoblíbenějších aut a já se to zase dozvim jako poslední...
Moc závidim, snad si budu moct někdy sáhnout aspoň na blatník...

Moc závidim, snad si budu moct někdy sáhnout aspoň na blatník...
-> Luky.: no Luky styď se, taková informace se k tobě ještě nedonesla? venaracing.cz/index.php?a
kce=galer...
-> Tuner#2: Díky, znamenám si...
-> bflm: můžes přidat kontakty, nebo nějaké odkazy?
-> Tuner#2: Díky, znamenám si...
-> bflm: můžes přidat kontakty, nebo nějaké odkazy?
No vim o Klokočníkovi, ale nevim o tom že bys s ním měl něco společného. A pak jsi jednou říkal že se líbí i Hostašovi, ale nevím že by podnikl nějaké kroky k realizaci...
-> pistaa: -> Tomicraw: Díky, tady v okolí je celkem problém na vfts cokoliv sehnat...
-> Luky.: o Fadrným víme. A ty nevíš o VFTS na letošní sezonu???
-> Luky.: o Fadrným víme. A ty nevíš o VFTS na letošní sezonu???

-> vhml: Jak říka pistaa, NC Power. Ti mají snad všechno =)
Tak určitě Fadrný, ale to asi neni žádná novinka?! A myslím že laminátové karosářské díly dělal někdo v Klatovech.
A kdo že s tím vyjede?
A kdo že s tím vyjede?
-> vhml: NC Power, je vidno i vysledky ich prace na vtfs
Pavel dvořák Olomouc samotišky převodovky taky pavel dělal je pro MTX
Nebo Kraibych praha motory
Nebo Kraibych praha motory
Zdravím. Nevíte někdo kdo by dělal různé díly na VFTS? Jde mi především o to kdo má zkušenost s motorama. Prostě nějaká jména kdo se umí různé díly kolem VFTS a kontakty na ně... Dík