skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Přihlásí mi auto kdekoliv?
Přispívání do tohoto tématu bylo zastaveno. Důvod:
Vyřešeno jednou pro vždy
Zastavil:Peca
Pokud to dobre ctu a chapu, tak tedy pri zaregistrovani stare skodovky, ktera se nachazi v poloprevodu jeste pred datem 1.1.2009, takze v podstate uz preregistrace zapocala jeste pred platnosti noveho zakona, tak u teto skodovky nebude po novem roce vyzadovan registracni poplatek 10 000,- podle noveho zakona? Nebo se mylim? Nic o tom na koho je auto v poloprevodu se nepise, a pokud je to osetrene plnou moci, melo by to byt celkem irelevantni, ne?
-> charon: je odhlaseny na jinyho cloveka a ja mam k tomu plnou moc
Musíš na ten registr, kam spadá tvý trvalý bydliště, mě aspoň všude jinde dycky vyhodili. Nicméně pokud to řešíš kvůli poplatku, tak pokud je auto už odhlášený na tebe, tak při dohlašení na sebe bys ten poplatek platit neměl. Viz: skoda-virt.cz/cz/.../5458
-metodicky-pokyn-md-k-vyhl
asce-o-odpadech-ekopoplate
k
Chlapi, nevíte jestli je registrace vozidla vázána na trvalé bydliště majitele? Mám auto v polopřevodu se značkama a chci je napsat na sebe. Musím s tím na dopravku s místem bydliště nebo můžu se nahlásit kdekoliv registru po celé ČR? Protože než čekat na blanenskou dopravku, kde bude zítra fronta už od dvou ráno, tak mi kamoš radil zajet do Brna, kde měli teď otvíračku skoro furt a je tam tudíž poloprázdno. Že když mám značky a auto hlásim na sebe, že to může ýt kdekoliv v ČR. A evidenčku neřeším, protože mám papír o likvidaci auta a hned po registraci na mou osobu půjde auto papírově definitivně vyřadit. Takže mi prosím poraďte, půjde to přihlásit kdekoliv, kde budou menší fronty nebo musím k nám na "okres"?
Přispívání do tohoto tématu bylo zastaveno. Důvod:
Vyřešeno jednou pro vždy
Zastavil:Peca