skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
jak na vyfuk
treba si mkupit zvaracku a experimentovat.casom vyrobis nieco co sa ti bude pacit.mozno by ta uspokoji stredovy tlmic s dieslovej felicie aplikovany ako burges
-> Majklsto: nepotrebujem vyfuk tichsi ako origo ... ale ani hlasny ako burges ... keby to bublalo na volnobeh , v miernych otackych by bolo +- rovnake a vo vysokych by mal agresivny zvuk bolo by vsetko super
ked sa zamyslis tak ta napadne ze ak ma nieco na volnoveh bublat tak to pri prevadzke nebude tiche,a ak to ma byt tiche tak to nemoze bublat.proste chces nemozne.mozno keby si laboroval s nejakou klapkou v tlmici...
ale to je podla mna blbost
ale to je podla mna blbost
nikto nic ? 

Našiel som toto vlákno ... skoda-virt.cz/cz/.../2097
3-jak-na-tichouckej-vyfuk
Mishoooo 01.10.05 13:59:36 napsal:
-> Jirik: mam podobny lauf ako ty... reve to teda znacne.... ked chces tichy tak v tlmici musis mat viac expanznich predeleni a hlavne velky objem. ked das menej predeleni a velky objem dosiahnes tvoj vytuzeny brumblami zvuk
takze ked nebude mať výfuk 5 komor ale len 3 a budu vacsie tak to bude bublat ?
vetvy chcem do telesa tlmiča zviest každu osamote, nechcem ich spájat do jednej vetvy.
Mishoooo 01.10.05 13:59:36 napsal:
-> Jirik: mam podobny lauf ako ty... reve to teda znacne.... ked chces tichy tak v tlmici musis mat viac expanznich predeleni a hlavne velky objem. ked das menej predeleni a velky objem dosiahnes tvoj vytuzeny brumblami zvuk

takze ked nebude mať výfuk 5 komor ale len 3 a budu vacsie tak to bude bublat ?

-> disco_punk: uvidime co z toho urobime
-> (škodec maslový): trubku bych rád ... ale pani organi by asi zacali zastavovat

-> (škodec maslový): trubku bych rád ... ale pani organi by asi zacali zastavovat

daj tam iba trubku ako Hot Rod style

neporadim...ale na vysledok som teda zvedavy

chem si doma vyrobit výfuk ... viacmenej kludný tichý ale rád by som bol aby to na volnobeh tak krásne bublalo a bolo to take bublinotvorné
zavisi ten zvuk volnobehu od miesta spojenia vetiev alebo od počtu / velkosti prepážok ? ak niektoviete pomoct prosim poradte než sa do toho pustím. vdaka