skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Predný nárazník Felda
Tady na téhle fotce je to vidět ta malá prohlubeň ale podle mě to nebude problém zakitovat,ale mě se to taky moc líbí na old face Feldě ten názaník s faceliftu

-> andre: no však to práve, ale nejak sa to snaď zladí, dik za foto..
inak ma tak este napadlo ze ked tam nahodis new naraznik na old model, tak na narazniku je vyrez pre masku (par foto nizsie na linku)...nie je to nic tragicke, ale proste tam neni rovina

skoda-virt.cz/cz/.../7582
3-nedelna-kofolka-v-ba-2
druha fotka hned..nic moc foto, ale len tak pre vyzualizaciu to bude stacit
druha fotka hned..nic moc foto, ale len tak pre vyzualizaciu to bude stacit

...keby mal niekto fotky, ako to vyzerá budem vďačný

jj uchyty sa daju poriešiť, len som si nebol isty či tam nebudu nejaké medzery pri dopasovavani......takže je to v pohode, už ho len niekde zohnať v červenej farbe..:) dik
jde, to a pokud si s tim pohrajes, je to i krasne...tede nejhezci ksicht co felicia muze vubec mit...ta nova tvar je hnus, ale naraznik ma pekny, a zas u te stare krasne tvare to kazi tvary narazniku....
napasujes to krasne, staci jen si pohrat, a nejlepe i zavarit ty oterove listy dohladka...nadhera.
napasujes to krasne, staci jen si pohrat, a nejlepe i zavarit ty oterove listy dohladka...nadhera.
pasovalo, ale isto treba doriesit uchyty. sa mi zda ze su ine
Čaute, chcem sa spýtať, že keby som chcel dať na Feliciu 1995 predný nárazník z Fel 1998.......či by to pasovalo, alebo či by bolo treba niečo upravovať...dik