Nwkt 29.10.08 22:55:59 napsal:
-> haso: Na Synyho nemáš
tak v zime v kufru vozim 2.rezervu, jelikoz mam velky maraznik a v pripade defektu se mi ho nechce v mrazu demontovat,abych se dostal pro kolo :-(
pak tam mam velky lavor se sterkem (taky cerny jak se v nem prodavaj stromky, nebo se sadi thuje na balkon), ktery je plny posypu na zmrzlou cestu,navic to plni funkci zateze na tom lehkem predku a bajecne to sedi a zataci....
pak tam mam lopatu, retezy, samozrejmosti je 6kg hasicak, zelezna bedna s naradim a dalsi dulezite vseci...
takze v zime moja kurví jak cip, kdyz jedem pro plinky a nakup do tesca, jelikoz to musi cpat vsude jinde :-)
ale ja mam klid a nezastavi me ani metr snehu, defekt a upadla poloosa :-)
skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
rezerva
-> haso: Na Synyho nemáš
-> minno: hej rezerva patri pod kufor a do kufra patri kopec naradia
ja som krasny priklad
nic vtom kufri nieje a pritom je aj tak uplne plny

-> minno: Druhá rezerva ne

-> Martin Štoudek: chceš vedieť či to tam vojde, alebo čo vlastne? to sú mi teda dotazy :/
a ak ti ide o legalitu, tak rozperu mať nemôžeš, je to zásah do konštrukcie a rezerva patrí pod kufor na svoje miesto
a ak ti ide o legalitu, tak rozperu mať nemôžeš, je to zásah do konštrukcie a rezerva patrí pod kufor na svoje miesto

a i z rozperou je to v poho jo teda ?
Ja v kufru vozim rezervu,a ještě nikdy jsem do něj nedaval žadnej nakup...:-)
nakup neresím ;-) ten de pred spolujezdce pri nejhorsim do kufru stejně dvakrat nic nedavam ...
muzes, proc by ne?
klidne aji baterku,hasicak, snehove retezy a sterk s lopatou.
ale kde pak budes vozit nakup, to ti nepovim.
klidne aji baterku,hasicak, snehove retezy a sterk s lopatou.
ale kde pak budes vozit nakup, to ti nepovim.
Ctěl bych se zeptat zda muzu mit ve predu v kufru rozperu mezi tlumiči a ještě rezevni kolo ?