Zdarec,mám problém,ale jště než to budu řešit,chtěl bych se Vám omluvit,že tu zaplňuju diskusi již několikrát zodpovězeným dotazem.Tak teď k mému problému.Mám dvě škodárny,jednu v poněkud lepším stavu,ale tu druhou...

no však víte

,dlouho stála,na dešti,slunci,sněhu,tak vypadá tak,jak vypadá.Na jednu stránku bych se ji rád zbavil,protože mi tam překáží,ale na druhou přemejšlím,že si udělám čas a pokusím se ji ještě zpravit.Takže Vás se ptám,jestli byste byli ochotni mi napsat,jak postupovat ve vyváření a !vyřezávání! V žibotě jsem nevyvářel,takže pro mě poněkud novinka

.Tu novou škodovku mam 1 rok,po smrti mého dědy,který o ni pečoval v každé volné chvíli.Tadruhá,kterou chci spravit,tak tu jsem si tenklrát koupil asi v 15 s klukama na "cross"

.Vím,že když jou potřeba vyvařit nové prahy a jsou hodně schnilé,tak podle mého,co jsem se tu všude dočetl,se vyřiznou z jiné škodovky,která je má dobrá,nebo alespoň o něco lepší,aby se dali vyvařit.Jenže nevím,když budu chtít vařir podlahu,tak musím mír klasickou podlahu, nebo jen kus plechu?

To by mě z technické asi vyhodily,že? Inkriminovaná místa jsou: prahy,podlaha,blatníky(to pod kolama,nevím jak se to nazývá),místama střecha,ale to jsou jen malé orezlinky,takže skusím nejdříve jen odrezit,poté vybrousit a zakytovat.Tak pro sím raďte raďte.Díky moc!Je toho moc,ale byl bych vám vděčný,kdybyste mi vyšli vstříc.