skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Výrobní čísla karoserie 742.
číslo kastle jako náhradního dílu na Š120LS z roku 84. V roce 89 se měnila kastle, pravděpodobně tak že do ní prostě dali původní motor, protože to mělo 5q a dvoupístky. v roce 93 se v Mladé Boleslavi měnil motor výměným způsobem a zkončil tam motor 742.13, blok původně bez čísla.
dik,ale to je veeelmi priblizne.mam na mysli Rapid 136 r.v.90 vin. L5145...????
mna by zaujimalo,ktorymi cislami(aspon priblizne) koncila vyroba karoserie RAPID?????
-> petr s: aha aha..já mám doma kastli (je teda na prach sežraná) a je to jen K3201561 (ty čísla nejsou reálný) bez TMB a tak,jak píšeš...
A jevila právě známky fabrického lakování...a bílá byla.
A jevila právě známky fabrického lakování...a bílá byla.
-> ondie 21.04.08 12:40:12: I v laku byla o 3000 dražší
-> ondie: Asik jo skoda-virt.cz/cz/.../8293
a náhradní kastle,k prodeji byly z fabriky jen v základovce ?
-> petr s: aha
mě právě zajímá, jesli někdo nevíte jakým výrobním číslem kastle skončila výroba škodovek 105 - 136, protože se domnívám, že ten můj skelet je jeden z posledních a chci vědět je tak pro zajímavost kolikátý kus je to od konce. této Škodovácké série 742. P.S. děkuji za odpovědi :-)
-> petr s: Díky za odpoveď Káčko byl rok 1989, a eLko rok 1990, to už asi ve fabrice všechno lepili ze zbytků co měli v dílnách, známý má 105 L taky z roku 1990 a má v ní 130 palubní desku a sdružené budíky z Rapida. Podotýkám originál z fabriky. :-)
-> ondie: Náhradní karoserie nemají TMB
jak se to pozná ? ...z výroby to končilo serií Ká ?
-> Karin: To je náhradní karoserie tam nebylo nic jiného vyraženo
-> petr s: Takhle to číslo jak tu je, tak jsem ho opsal, nic jiného tam nebylo. Co tam má chybět? Žádný TMB 12mool tam nebylo. Takže ta karoserie byla jako náhradní díl z mototechny?
já mám tmb10moosf f je 85 rok tuším
Tam ti něco ještě chybí jinak je to náhradní karoserie
Nevíte někdo náhodou, jakým výrobním číslem končila karoserie z řady škodovek s motorem vzadu, tedy 742 ? Mám kastli z roku 90 a zajímá mě tedy jaký kus od konce výroby to je. Čistě ze zájmu.
To moje číslo je : L5823725.
To moje číslo je : L5823725.