skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
jak na špínu z těsnění oken?
-> Bucin: tak tak. Nový octavie, fabie hlavně světlý barvy, který stojí v práci a čekaj na repasi tak taky teče špína z gum
nedávno jsem byl na 14 dní jako záskok na ruční mičce a na to se uplatnilo "DRHNOUT, DRHNOUT A DRHNOUT nějakej kartáček a šampon na auta a pujde to
. A uklidnim tě neni to stářím gumy, dělaj to i někery novy auta.

-> Syny: btw autí meju, když je jak čuňátko
ne nijak pravidelně.. eště by si na to zvyklo a pak by skákalo do vody samo 

-> Syny: mno já se toho nebojím, ono to tak prostě je 
a to mě právě sere.. ale tak zkusím to pořádně vydrbat kartáčem a třeba tohle pomůže
dík

-> Reeaper: Jestli auto myjes pravidelne a pokazdy vemes i tu gumu, tak se vubec neboj toho ze by te tohle trapilo 

-> Syny: črná voda jak c*p, to je mi jasný :-) ale dvakrát se projedu a je to to samý 

-> UltraFan.: mno jo, je pravda, že já auto nemyl asi tak dva roky
woe
tak jasně, že to myju, ale nějak to nepomáhá.. zvlášť čelní sklo - tam se chytá bordelu a prachu, jak jedu..
Čím to čistíš? jar+kartáč? a nebo když čistíš celý auto (tak to dělám já)?

Čím to čistíš? jar+kartáč? a nebo když čistíš celý auto (tak to dělám já)?
-> Reeaper: Tak tak - vydrhni nekdy kartacem ty gumy kolem oken a uvidis co z toho potece 

-> Reeaper: mam taky bily auto a problem s tim nemam vubec.,..asi proto ze to auto furt cistim vcetne techto gum...zkus to taky a uvidis

-> Reeaper: Tak to máme stený problém na mé bíle barvě mě to taky pěkně irituje

Jakmile mi auto zmokne, hned sou všude možně z gumovýho těsnění po kapotě černý šmouhy, jak stéká voda.. Dá se tomuhle nějak zabránit? je to jen špína na tom těsnění a pomohlo by pořádný vydrhnutí? (zatím sem to umýval jen s celým autí)
Vadí mi, že pokud ty šmouhy hned neumyju, už je uplně dolů skoro nedostanu
Díky za každou radu
Vadí mi, že pokud ty šmouhy hned neumyju, už je uplně dolů skoro nedostanu

Díky za každou radu