skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Výrobní štítek škoda 1203/ Taz 1500
prohledat
7 příspěvků (zobrazeno 1 až 7) od 27.01.2007 do 11.02.2007, založil/a jakub.skoda.zbysov
Jak píši tak 1203/1500 sedělají jde spíše o výrobu náhradních dílů,ale na zakázku vyrobý i celé auto sice nevím jak to je přesně s tim TAZ 1500 ale možna že dělají jen 1203 s obsahem 1500ccm,ale to není důležité pokud jím písneš tak ti vyjdou vztříc už sem snima řešil taky pár zdánlivě ztracenych věcí.A podomluvě sme všechno vyřešily.Stačí být jen trochu slušný a pustit nějakou tu koronu

Jinak já jsem to řešil na Ibize,asi před dvěma lety,byla z dovozu. A u čr papíru nebyl sčítek. Zastoupení Vw za 2tisíce kuron bez problému vyrobili. nebyl to klasický štítek,ale specielní samolepka
firma Ocelot je myslim pořád dělá
-> aceboss: TAZ1500 už sa nevyrábajú
Pokud vim tak se 1203/1500 jeste delaj tak pisni do firmy treba ti pomuzou.
vím o firmě co štítky dělá nechal sem si dělat na motorku a je perfektní ale stál mě 2000

Čau všici
Potřebuji helfnout.
Na kastli na má škodě 1203/ taz 1500 nemám výrobní štítek. Prostě chybí potvora.
Je nějaká možnost sehnat nevyražené štítky nebo něco na ten způsob? - to by bylo nejlepší
Jak se tohle řeší?
Díky moc.
Potřebuji helfnout.
Na kastli na má škodě 1203/ taz 1500 nemám výrobní štítek. Prostě chybí potvora.
Je nějaká možnost sehnat nevyražené štítky nebo něco na ten způsob? - to by bylo nejlepší
Jak se tohle řeší?
Díky moc.