Použivate Deltron D899(antisilicon)

prohledat
6 příspěvků (zobrazeno 1 až 6) od 17.10.2006 do 17.10.2006, založil/a Esso
řadit dle data
21:24:51
17.10.2006
Esso
-> kekypetra: diky snad uz se budou objevovat co nejmene udelam vse co si psal a snad to bude v pohode protoze jinak uz nevim 8
21:18:06
17.10.2006
kekypetra
Znám taky by mě vždy vzal čert, když udělám vše co jsem napsal a přesto se mi čas od času objeví , zamrkají a pak dlouho nic...

Pevné nervy a at se Ti to stává co nejméně.5
20:18:52
17.10.2006
Esso
-> kekypetra: odmastovak pouzivam od PPG ale jeste zkusim to s tim jaremdo vody moc diky za rady ja uz z toho sem nanervy
19:51:28
17.10.2006
kekypetra
Jo a jinak zabránit se tomu dá, při broušení pod vodou hodně jaru na odmaštění, mě funguje nejlépe, pokaždé si umýt ruce když budeš cokoliv dělat, nesahat zpocenýma rukama na obroušený plnič, před stříkáním odmastit nějakým odmaštovákem od solidní firmy, utřít antistatickou utěrkou , před tím ještě utřít vlhkou houbou, ale i přes tyto opatření se mi občas očka udělají, nedávno na tranzitu na celolaku, karoserie byla v poho ale dveře na mě nádherně " mrkali" milionem mastných oček, proč jen na dveřích ??? Nevím nepřišel jsem na to.10
19:46:46
17.10.2006
kekypetra
nepoužívám přímo tento výrobek ale v podstatě jako u všeho je to stejné, antisilikon udává výrobce barev jako přípravek který má zábránit tomu aby se Ti v laku nebo barvě dělali mastná očka. V praxi to funguje tak že když se po první vrstvě udělají očka, vezmeš antisilikon a na 1 l stříkací směsi - barva,tužidlo,ředidlo - naleješ do pistole 1dcl antisilikonu, jak říkáš materiál je potom mnohem řidší jelikož aby se zatáhly ta očka tak antisilikon naředí barvu - lak a je to pak mnohem řidší směs a musí se tím počítat při stříkání. Tzn. to co dělám ve 2 vrstvách tak s antisilikonem dělám třeba i 4 aby se to zatáhlo a nebylo vidět, doba stříkání se úměrně k tomu natahuje8
15:28:54
17.10.2006
Esso
Zacal se me ted vytvaret v laku efekt Rybich ocicek koupil sem olucovac vody a odlucovac oleje a stale to delalo ted sem koupil tento pripravek tento efekt sice zmizel tim ze se ty ocka zatahly ale ta barva tece.Kdo to pouziva,kolik toho pridavate do barvy?A jinak co s tim jineho aby se me tento efekt prestal vytvaret
Extreme Tyres