skoda.virt.cz
odkaz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Š120l-predni naraznik
prohledat
6 příspěvků (zobrazeno 1 až 6) od 16.03.2025 do 24.03.2025, založil/a Skodaoslav
-> ajok 23.03.25 21:01:34: tak to je urcite tuknuta...neverim ze by az taky shit fabrika dokazala namontovat.
-> SO545 20.03.25 20:19:58: to celo snad neni takto z vyroby? nebo na nej neco spadlo, ja koupil do zasoby jeste 2ks tech sk a hrbolata jsou, ale ne takto prohnuta

-> Robert 106 16.03.25 20:35:00: presne to celo chce preklepat...ved je hrozne. Co tam chce pan ladit.
Tak hlavně to čelo je slušně nabouraný a nespasovaný.
Jestli budeš měnit za 2.,3. . . .5ti výrobu tak hodně štěstí při spasování. věštinou to vůbec nesedí.
Vypadat by to mělo nějak takto :
Jestli budeš měnit za 2.,3. . . .5ti výrobu tak hodně štěstí při spasování. věštinou to vůbec nesedí.
Vypadat by to mělo nějak takto :
Povolit všechny čtyři šrouby, za nárazník vzít nahoru a šrouby dotáhnout jak ho přidržuješ, uvidíš že tam umí rejdovat docela daleko.
Zdravim vsechny, přišel jsem poprosit o radu zkušenější. Dávám dohromady Š120L, r.v.1988, se vším sem si dokázal poradit, ale teď ke konci mě zastavila úplná banalita, přední nárazník - v příloze posílám fotku, přijde mi že by měl být výš a více zasunutý dovnitř nebo je to takhle normální? Zkoušel sem všechno možný, posunout ty držáky atp., ale furt se mi zdá, že by to mělo být jinak? Předem díky všem za rady.