skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Stresne okno problem
Keď dačo zoženieš daj vedieť, mam podobný problém zo strešným ako maš ty. To maš na felde?
Prosim vas, nevedel by mi niekto poradit? Mam na aute stresne okno,avsak pokazil sa mi ten mechanizmus na otvaranie a zatvaranie. Ide o stresne okno s rucnym otvaranim. Ked som ho rozobral,zistil som,ze problemom je jeden "sroub" vo vnutri,na ktorom je ozubene koliesko a ktorym sa cele okno otvara a zatvara. Cast ozubeneho kolieska je odlomena, takze okno nie je mozne zatvorit. Problemom je,ze neviem, kde taky isty "sroub" znova kupit, bol som v roznych predajnach s nahradnymi dielami a nikde mi nevedeli pomoct. Ide o to,ze na okne ani otvaracom mechanizme nie je napisane o aku znacku alebo typ ide, ze by som si to vyhladal a tak sa lahko dopatral k tomu o aky "sroub" ide. Toto okno dal na auto spravit este predchadzajuci majitel,ale kedze to auto mame uz vyse 10 rokov, tak na neho nemame kontakt. Vedel by mi niekto poradit, kde by som mohol taketo sucasti najst,alebo ako sa nazyva ten rucny mechanizmus na otvaranie stresneho okna? Mozno,ze by mi tam sedel aj nejaky iny.
Upol som uz aj fotky, najlepsie by bolo, keby mi vedel niekto poradit, kde mozem najst cely podobny mechanizmus, lebo vo vnutri je viac veci poskodenych. Dakujem
Upol som uz aj fotky, najlepsie by bolo, keby mi vedel niekto poradit, kde mozem najst cely podobny mechanizmus, lebo vo vnutri je viac veci poskodenych. Dakujem